Autor Wątek: zaroweczka podswietlenia rejestracji  (Przeczytany 1789 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zaroweczka podswietlenia rejestracji
« dnia: Sierpień 09, 2006, 20:34:42 pm »

PawelJedrzejow

• Gość
witam,mam pytanko do Was jak zmienic zaroweczke podswietlenia rejestracji,mam polda z 94 roku.Na wierzchu zderzaka jak je podginam do gory to sie troche odchylaja ale, boje sie  bardziej odchylic zeby ich nie urwac.Dzieki za odp.

« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 09, 2006, 21:03:03 pm »

pluton_14

• Gość
Jest opisane na forum , o ile pamietam dostaje sie je od dolu wkladajac reke pod zderzak ale pewien nie jestem.

PZDR Pluton

« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 10, 2006, 09:46:51 am »

PawelJedrzejow

• Gość
wielkie dzieki za odpowedz.

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 10, 2006, 10:03:54 am »

Kołcz_1906

• Gość
Za pomoc? ?rubowkręta podważasz szkiełko po bokach do góry, musisz uważać żeby nie połamać, wymienia się bez wyjmowania całej lampki, samo szkiełko

« Odpowiedź #4 dnia: Sierpień 10, 2006, 11:43:35 am »

PawelJedrzejow

• Gość
dzieki waszej pomocy juz wymienilem,swieci jak nowe.!! :)

« Odpowiedź #5 dnia: Sierpień 10, 2006, 17:20:32 pm »

e_gregor

• Gość
Kołcz#1906, pisałem że można ale jest większe ryzyko połamania szkiełka niż w przypadku gdy cała lampka jest wyjęta. Ale mniejsza z tym. Każdy ma swój patent. Najważniesze że koledze udało się to zrobić

« Odpowiedź #6 dnia: Sierpień 10, 2006, 23:12:40 pm »

Kołcz_1906

• Gość
e_gregor, ja nie twierdze że zle koledze doradzasz, ja poprostu napisalem jak ja to robilem, najprostszy a zarazem najzrozumialszy opis jak i sposob wymiany zarowki, a pozatym w instrukcji obslugi samochodu osobowego polenaz caro jest napisane to co ja napisalem bez wyjmowania calej lampki, jesli to ostroznie bedziesz robil to nic nie uszkodzisz