Autor Wątek: cewka czy modol?  (Przeczytany 7644 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

cewka czy modol?
« Odpowiedź #40 dnia: Wrzesień 09, 2006, 06:23:07 am »

balik10

• Gość
dobra chlopaki wiec wczoraj zdobylem kluczyk i nawet zdobylem cewke od sasiada bo mi pozyczyl. no to sciagnalem ta co niby nei dzialala zalozylem ta od sasiada i dalej to samo na tych samych garach mi chodzi.czy to oznacza ze to modol jednak?

cewka czy modol?
« Odpowiedź #41 dnia: Wrzesień 09, 2006, 10:28:41 am »

Offline Lupo

• Sympatyk
    • Był: FSO Polonez Caro 1.6GLI
Cytat: "balik10"
dobra chlopaki wiec wczoraj zdobylem kluczyk i nawet zdobylem cewke od sasiada bo mi pozyczyl. no to sciagnalem ta co niby nei dzialala zalozylem ta od sasiada i dalej to samo na tych samych garach mi chodzi.czy to oznacza ze to modol jednak?

No, raczej modul. Dowiedz sie moze ktos CI pozyczy to sprawdzisz napewno. A jak nie to i tak chyba bedziesz musial go kupic..
<font color="#FFFFFF">- O! Widzę, że kupiłeś sobie Golfa.
- Nie, wygrałem. Była to druga nagroda w loterii.
- A to co w takim razie było pierwszą?
- Worek kartofli.</font>

cewka czy modol?
« Odpowiedź #42 dnia: Listopad 05, 2006, 14:57:15 pm »

Michal

• Gość
Wracam do tematu, wła?nie wymieniłem moduł zapłonowy, być może uszkodził sie od przewodu zapłonowego. Jeszcze jazda próbna i będzie wiadomo czy roczna walka z usterk? da jekis rezultat. Znalazłem w necie ciekaw? stronę zakładu w którym kupiłem poprzedni moduł :http://www.moduly.republika.pl/  w tekscie o module APE jest wzmianka o mojej usterce, po analizie zdjęć wynika że miałem zregenerowany moduł DELCO. Zobaczymy jak sie spisze Delphi.

[ Dodano: 2007-01-25, 11:20 ]
Awaria usunięta, po wielu wizytach u magików elektryków, które nic nie dały, Wyposażyłem się w laptopa i po jazdach próbnych okazało sie że w czasie jazdy czujnik położenia przepustnicy wskazywał 0 volt, po wymianie jego, samochód jeździ jak nowy.