Autor Wątek: Dziwne szyczenie W GSI  (Przeczytany 1437 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Dziwne szyczenie W GSI
« dnia: Maj 14, 2007, 13:13:50 pm »

pawelo220v

• Gość
Witam mam pytanko do uzytkowników Gsi czy po przekreceniu zaplonu w okolicach wtryskow slychac u was takie syczenie, dosc glosne bo wydaje mi sie ze nie powinno tak byc. ochywiscie biore pod uwage ten faktu ze to moze byc paliwo przepływajace przez szyne wtryskow???

Dziwne szyczenie W GSI
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 22, 2007, 13:49:00 pm »

Offline Mariusz#

• Sympatyk
    • POLONEZ Atu+ 1.6 GSI
no to dobrze bierzesz pod uwage z tym że nie bierzesz pod uwagę w jakim dziale to piszesz ale to normalny objaw podawania wachy przez pompe.
Pan inżynier widzę, że lubi jeździć tym polonezem

Dziwne szyczenie W GSI
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 22, 2007, 20:00:12 pm »

Offline Stingerek

• Sympatyk
    • Caro 1.4
    • http://www.thg.pl
I nie tylko wacha bo jeszcze dzialaja przeciez silniki krokowe.
jesli ma instalacje gazowa to tez bedzie syczec... powodow jest conajmniej kilka.

Gdzieś głęboko pod Moimi i Twoimi powiekami, tam gdzie czarów jest miasteczko spotkasz mnie...

Dziwne szyczenie W GSI
« Odpowiedź #3 dnia: Maj 30, 2007, 20:15:25 pm »

pawelo220v

• Gość
oki dzieki przy okazji czyszczenia miksera i wlotu kolektora  to regulator cisnienia paliwa. tylko  nie wiem czy jest sprawny do konca bo czasem po dłuzszym postoju nie chce zapalic ale to nie jego wina tylko pompki która kupilem rok temu na allegro była taka super ze niech to chu... bez zadnego opisu, instrukcji , nr  seryjnego NIC i podejrzewam ze jest do wymiany bo nie daje takiego cisnienia jak powinna. Oczywiscie na poczatku było dobrze ale tylko przez niecały rok. Nie patrzcie bo taniej  ale i gorzej. orginał to orginał