Witam!
Jako, że posiadaczem pana Poloneza jestem od niedawna i ciągle jest on dla mnie kupą blachy nie poznaną mam kilka zbiorczych pytań...
1. Nie dochodzi mi płyn do spryskiwacza tylniej szyby, co sprawdzić/przeczyścić?
2. Po włączeniu tylnej wycieraczki nie potrafię jej wyłączyć, tj. gdy włącze spryskiwacze, zaczyna działać, po 3 ruchach przestaje i potem rusza się w dłuższych odstępach czasu (10 sek.) i nie da się jej wyłączyć, pomaga tylko wył. silnika lub machanie przyciskiem to w pozycje ciągłej jej pracy lub rzekomego wyłączenia.
3. Nie działa podgrzewanie tylniej szyby. Po naciśnięciu guzika nie zapala się dioda na tablicy rozdzielczej, bezpiecznik jest cały, styki na tylnej szybie też.
4. Chciałbym wymienić oryginalne głośniki bez jakiegokolwiek grzebania przy drzwiach. Przeczytałem tu w którymś temacie na forum, że jest możliwość zamontowania 13tek, bez zbędnych akrobacji. Czy jest to prawda i czy przy zakupie muszę się czymś sugerować (np. głębokość montażowa głośnika lub inne niuanse?).
5. Hmm... pewnie będę mieć jeszcze jakieś inne pytania, o których teraz nie pamiętam.
Pozdrawiam, Adam