Autor Wątek: Brak podswiatlenia zegarów oraz przycisków  (Przeczytany 1423 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Brak podswiatlenia zegarów oraz przycisków
« dnia: Wrzesień 17, 2007, 12:17:18 pm »

pawelo220v

• Gość
Witam... Mam taka sytuacje ze jest brak podswiatlenia zegarów oraz przycisków sprawdzałem bezpiaczniki, wyciagałam zagary tylko nie wiem który przewód jest za to odpowiedzialny, czy moze ktos miał podobny przypadek lub wie skąd idzie zasilanie. Moze posiada ktos opis wtyczkek do zegarów. Styki w stacyce były zmieniane 3 miesiące temu.
Pozdrwaiam.

« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 17, 2007, 12:22:50 pm »

Offline Piotrek#1923

• Klubowicz
    • FSO 1.4_1.6_1.8
A żarówki nie siadły ??

« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 17, 2007, 13:06:39 pm »

pawelo220v

• Gość
Dodam ze sprawdziłem i sa dobre, na wszelki wypadek sprawdziłem takze stacyjke - dobra!. Moze troche słabo opisałem bo nic na zebarach nie działa bo po przekreceniu stacyjki powiniem zareagowac obrotomierz, ladowanie kontrolka oleju, wygłada tak jak by wszystko padło lub nie dochodziło napiecie tylko nie wiem którym przewodem. Prosze o podpowiedz.

[ Dodano: 2007-09-18, 11:06 ]
szkoda ze tak mało filozofi tu było. Wiec kto szuka .... znajduje, przegrzebałem połowę przewodów i nie wiem jakim cudem ale przecięty był ( na to wygładało) przewód za listwa bezpieczników. Ze stacyjki wychodził czarny lecz za zegarami łaczył sie z niebieskim i filoetowym który  szedł do listwy. Pzdr.