Autor Wątek: Cennik kabli zapłonowych AST  (Przeczytany 2335 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Cennik kabli zapłonowych AST
« dnia: Listopad 21, 2007, 00:10:52 am »

ToM

• Gość
Jakby ktos chciał to moge załatwić u mnie jest fabryka tego czegoś. Jak sie uda to moze wycmanie jakas zniżke dla FSOPTK :)

« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 21, 2007, 00:58:14 am »

Offline KGB

• Sympatyk
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
a co tak drogo :p
kiedys ,jeszcze w Alicji kupowalem dla siebie za 25pln
takie szare - to chyba najlepsze kable do poldka jakie mozna dostac ,bo zolte made in UK i czarne Sentechy to porazka
Cytat: Senn#1869
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.

« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 21, 2007, 11:39:47 am »

Offline Mariusz#

• Sympatyk
    • POLONEZ Atu+ 1.6 GSI
dobrze mówisz kiedyś
ja też kiedyś kupowałem za tyle niestety teraz kupuje za 34 zł w sklepie. Przeżuciłem sie na Senteche  narazie latam na nich tydzień, mogą być różnicy nie widzę zobacze jak sie sprawdzą, wywaliłem na nie coś koło 50 zł , zobacze kiedy umrą. i czywogóle warto je kupować.
Pan inżynier widzę, że lubi jeździć tym polonezem

« Odpowiedź #3 dnia: Listopad 21, 2007, 11:58:25 am »

ToM

• Gość
ja za swoje zaplacilem 48 zl i nie narzekam :) sa eleganckie :) ale dlugo sie nie najezdzilem... Ale jakby byli chetni jacys to dawac na pw

KGB w Alicji tam z tylu w tej hurtowni :?: a nie wiem jak z innymi sprawa stoi bo u nas w sklepach oprócz tej fabryki nic innego od senntecha nie dostaniesz :mrgreen: A nie chce tego wynalazku techniki, bo dyskoteka pod maska mi nie potrzebna :roll: :mrgreen:

« Odpowiedź #4 dnia: Listopad 21, 2007, 13:49:31 pm »

Offline KGB

• Sympatyk
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
tak na tylach Alicji - teraz podobno przeniesli gdzies na Bema ,ale nie moglem znalezc
oczywiscie ,te szate na ktorych smigam to kable z ZEMu
na przeciwko rolnika maja rozne kable - niebieskie ,czarne ,zolte i nawet Bosche chcieli mi do daihatsu sprowadzic ,ale po 15pln sztuka
to olalem i kupilem zolte od malucha po 12pln komplet (czyli dwa) i daihatsu na nich wyrabia
za to na Sentechu klasB for Ford zdechl jeden cylinder i mamus jezdzila na dwoch przez dobry miesiac - pierwszy raz spotkalem sie z tym ,ze padl przewod tak ,ze nie bylo iskry  - co za badziew
Nie odpowiadasz za forum, nie moderujesz go, nie masz statusu klubowicza wiec Twoje zdanie jest nic nie warte.

« Odpowiedź #5 dnia: Listopad 22, 2007, 08:16:25 am »

ToM

• Gość
niestety ta hurtownia juz odeszla w zapomnienie... :( niestety juz jest zaliwkidowana... Juz nie bedzie tanich czesci do Poldka...

« Odpowiedź #6 dnia: Listopad 22, 2007, 10:28:00 am »

Offline Mariusz#

• Sympatyk
    • POLONEZ Atu+ 1.6 GSI
włąśnie to jest najgorsze że coraz trudniej o części do poldka,, a do jakiegoś z......o  golfa są niemal wszystkie, jak sie pojedzie nieraz do sklepu to tylko słychać nie ma i nie ma albo mówi sprzedawca  żeby se na szrocie wykręcić, a sam niech sobie s.....l wykręci., jak to słysze to normalnie j.....ł bym mu przez ladę.
Pan inżynier widzę, że lubi jeździć tym polonezem

« Odpowiedź #7 dnia: Listopad 22, 2007, 14:28:32 pm »

Offline KGB

• Sympatyk
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
mi tez tak jeden powiedzial ,to mu odpowiedzialem ,ze na szrocie nie ma czesci ,bo same golfy i astry stoja  :mrgreen:
to zamknal pysk

« Odpowiedź #8 dnia: Listopad 22, 2007, 14:34:49 pm »

ToM

• Gość
na złomie takich dystyngoeanych samochodów jak polonez to nie ma :D

Polonez jest jak porsche tylko, że ma siedzenia troche gorsze  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

« Odpowiedź #9 dnia: Listopad 22, 2007, 15:28:08 pm »

Offline KGB

• Sympatyk
  • Antypartyzant
    • Plus Srebrne Caro
w sumie to siedzialem tylko w 924  i Polonez ma lepsze siedzenia
w 911 wypadaloby ,zeby byly jednak lepsze  :mrgreen:

« Odpowiedź #10 dnia: Listopad 22, 2007, 15:40:34 pm »

Offline SeBa

• Sympatyk
  • FSOAK
    • Polonez 1.4 GTi 16V'97 i 2.0 GLI'95
    • http://www.fsoautoklub.pl
Cytat: "KGB"
takie szare - to chyba najlepsze kable do poldka jakie mozna dostac
to kable z Ełku -wlasnie takie zakupilem i dzisiaj zamontuje bo na Sentechach mialem przebicie a kupowalem je w marcu   :|
Cytat: Szymon
Rover ma jedną zasadniczą przewagę, jak po pijaku dasz w pizdę na zlocie na jakimś kretowisku to będziesz miał szacun, a z OHV cię wyśmieją, żeś wieśniak i biedak.

Auto Detailing-info PW

« Odpowiedź #11 dnia: Listopad 22, 2007, 16:49:57 pm »

ToM

• Gość
Własnie ja mam takie kabelki mam na sprzedanie bo jednak Poldek nie bedzie robiony a kable są nówki więc szkoda by było zeby sie zmarnowały jak moga komuś sie przydać :P