Seba pobieznie przeczytalem ten artykul i mam narazie jedna uwage:
Pozostaje nam złożenie wszystkiego do kupy i założenie trójkątnych zaślepek od ręcznej regulacji (należy wykonać nowe otwory w drzwiach na wkręty gdyż te oryginalne nie zgadzają się -dziwne)
nie pasuja bo masz zle zaslepki do plusa byly dedykowane inne. mialem takie u siebie. oryginalne wygladaja jak te od sterowania recznego tylko nie posiadaja otworu na raczke...
ponadto duperele... Twoje zakonczenie:
Mam nadzieje że ten artykuł pomoże Wam w montażu tego przydatnego gadżetu jakim są elektryczne lusterka
moje zakonczenie:
Mam nadzieję, że informacje te będą pomocne osobom pragnącym nieco ulepszyć swojego Poloneza poprzez montaż przydatnego gadżetu, jakim są lusterka elektryczne.
takze inne fragmenty sa zbiezne z moimi wypocinami... albo zrob to bardziej autorsko albo pisz zrodla z ktorych korzystasz przy tworzeniu artykulu :mrgreen: Publikuje artykuly w czasopisamach naukowych i uwierz mi na slowo, ze za cos takiego mozna dostac po dupie :wink: Uprzejmie zwracam Ci na to uwage, ze to zadna hanba do przyznania sie, ze korzysta sie z cudzego dorobku... szkoda tylko, ze prawie slowo w slowo