... skończywszy na silniku -rover 1.6..
raczej skończywszy myśleć o silniku k16... 8)
Po prostu nie wiem czy mam zacząć zbierać graty potrzebne do zabawy.
do k16. nie zbieraj...
jak już chcesz mieć w aluminium serce to zaatakuj DOHC od forda nabój ze sierry z skrzynią MT75 8)
albo w żeliwo :D :D PINTO :twisted: :twisted:
hehehe
przez ostatnie 3tygodnie niestety nie mogę znaleźć nawet odrobiny czasu by współtworzyć PoldoForda (przepraszam Michał :? ) ale musiałem w końcu wziąć się do intensywnych działań w Andrzejowie, ale niedługo znów będe miał nieco wolnego czasu no i możliwość skorzystania z parku maszynowego 8) w firmie...obróbka silników stanie się znacznie łatwiejsza :evil:
póki co Fiacik reaktywacja...most wymieniony, drążki przy moście nowe, nowy olej :D:D
jak znajdę 5minut to wymienie świece, przewody i olej w silniku...
Świetnie mi się jeździ nim spokojnie, wolniutko. Program Pierwszy Polskiego radia na falach długich z Safari 5 robi klimat;]
[ Dodano: 2008-03-20, 22:47 ]Drodzy forumowicze !
Dzisiaj odkryłem dziwne zjawisko. Wracałem z Tychów , słonce swieci gdy wyjechałem z Mikołowa zaczał padac snieg , a ze mam letnie opony to szybko strałem sie nie jechac .
Po chwili tak padało sniegiem ze wycieraczki nie nadazały a trasa była biała :shock: Gdy wchodziłem w zakret , zredukowałem i miałem dziwne wrazenie ze tył mojego samochodu furnie w bok - na rondzie to samo sie działo ?
Co to moze byc ? :mrgreen:
Według mojej skromnej wiedzy to możesz mieć już porządnie wybite tuleje resorów lub w drążkach mocujących most do budy...i na zakręcie ma tendencję do skręcania się względem nadwozia...
albo masz szperę i lecisz driftem :lol: :lol: :lol: