Witam.
Mam okazję kupić używane elektrycznie sterowane lusterka. Ale te lusterka różnią się trochę od tych które widywałem na allegro. Mianowicie po pierwsze nie mają podgrzewania szkła lustra, i z tego co rozmawiałem z właścicielem on miał zupełnie inny joystick niż te "fabrycznie" montowane. Moje pytanie jest natomiast takie czy da radę przełożyć wnętrzności takiego lustra w obudowę lusterek sterowanych ręcznie. Pytam sie ponieważ jedna z obudów jest popękana, a poza tym są pomalowane na czerwono a ja mam auto ciemnozielone.
Tak poza temat. Jak ktoś ma schemat instalacji do elektrycznych lusterek, to będę wdzięczny. W sumie w aucie mam fabryczną instalację położoną (Atu z 96-go), ale wolę mieć schemat jak będę to podłączał.
Tutaj fotka wnętrza tego lustra:

A to pozostałe fotki:

Jak zauważycie na zdjęciach, trochę dziwny jest sposób montażu tych lusterek do drzwi. Z tego co kojarzę to te ręczne mocuje się za pomocą pierścienie nakręcanego na ramię lusterka, a w tych jest kawałek blachy i śruba wkręcona w ramię lusterka.
BTW. Czy 50 zł za te lusterka to warto?? Same kompletne lusterka (jedno popękana obudowa) bez podgrzewania i bez joysticka i okablowania??
Z góry dzięki za odpowiedzi!!