Ja jestem swierzo po powrocie z Grecji , byłem chwile słuzbowo w Meteorach a pózniej to juz sama laba , między innymi na Corfu gdzie juz drugi raz miałem okazje zawitac. W samej Greci nie spotykałem tak czesto wyrobów polskich na drogach jak na wyspie Corfu gdzie widziałem chyba z pięc DFów , w tym cztery pickupy. Jeden wyglądał jakby ze złomu wyjechał co dopiero

a pozostałe nawet znośne. Jeden "limuzyna" był i był naprawde ładnie zadbany w kolorze pomarańczy. Widziałem tez zdezelowane Carusy i jednego trucka którego juz widziałem tam w 1998 roku jako jezdząca stacja benzynowa :mrgreen: z dystrybutorem i duzym zbiornikiem na pace. Tym razem widac od dośc długiego czasu dogorywał na poboczu drogi niejezdzony. (Duzo tam takich aut które widac stoją od bardzo dawana niejezdzone na kapciach , auta z 2005 roku tez sie zdarzała porzucone na poboczach.) W samej Grecji raz sie trafił jeden DF na greckich tablicach i Caro Plus na czeskich blachach. Fotki gdzies mam ale zanim znajde je z posród około 1500 zdjęc to troche zajmie

.
[ Dodano: 2008-09-14, 17:32 ]Ja jestem swierzo po powrocie z Grecji , byłem chwile słuzbowo w Meteorach a pózniej to juz sama laba , między innymi na Corfu gdzie juz drugi raz miałem okazje zawitac. W samej Greci nie spotykałem tak czesto wyrobów polskich na drogach jak na wyspie Corfu gdzie widziałem chyba z pięc DFów , w tym cztery pickupy. Jeden wyglądał jakby ze złomu wyjechał co dopiero

a pozostałe nawet znośne. Jeden "limuzyna" był i był naprawde ładnie zadbany w kolorze pomarańczy. Widziałem tez zdezelowane Carusy i jednego trucka którego juz widziałem tam w 1998 roku jako jezdząca stacja benzynowa :mrgreen: z dystrybutorem i duzym zbiornikiem na pace. Tym razem widac od dośc długiego czasu dogorywał na poboczu drogi niejezdzony. (Duzo tam takich aut które widac stoją od bardzo dawana niejezdzone na kapciach , auta z 2005 roku tez sie zdarzała porzucone na poboczach.) W samej Grecji raz sie trafił jeden DF na greckich tablicach i Caro Plus na czeskich blachach. Fotki gdzies mam ale zanim znajde je z posród około 1500 zdjęc to troche zajmie

.