Zestaw hamulcowy przeszedł porządny test, przydał się nie raz i daje Sobie jakoś radę, jednak po roku użytkowania stwierdzam, że pompa jest zbyt mało wydajna i troszkę żałuję, że nie kupiłem jednak nacinanych i nawiercanych tarcz, zdarzyło mi się już paro krotnie zagrzać klocki niczym skwarki na patelni. Myślałem troszkę nad zrobieniem nadmuchów na tarczę, ale to może kiedyś jak się uda. Auto otrzymało pełen pakiet Orciari, doszły progi nakładki na drzwi, spoiler na tylną klapę. Przygarnę z chęcią nową bądź używaną w nienagannym stanie nakładkę na prawe tylne drzwi (kolor obojętny), moja jest w średnim stanie więc jak ktoś ma albo wie kto posiada coś takiego dajcie znać na priv z góry wielkie dzięki
. Felgi zostały ogołocone z lakieru efekt jest całkiem niezły, choć nie wiem czy zostawię je w takiej formie, zostały założone nowe opony marki Barum w rozmiarze 195/50/15. Zmieniłem przebieg dolotu powietrza zostało dołożone kolanko od Argi, dzięki czemu ciągnie zimniejsze powietrze, efekt przerósł moje oczekiwania nie spodziewałem się, że taki kawał rury może tak poprawić charakterystykę silnika oczywiście na plus dół ma bardzo dobry. Polonez obecnie jest używany sporadycznie, przepalany raz na jakiś czas i jak narazie nie zapowiada się na jakieś grubsze roboty przy nim, nie mam zbytnio warunków do tego, ale czasem wystarczy kawałek się przejechać by mieć banana na twarzy. Komentarze i obiekcje mile widziane Pozdrawiam.