Ja dziś opłaciłem opłate recyklingową :evil: 500zł w plecy ale naszczescie rząd bezprawnie ją pobiera a wiec jak tylko sie uprawomocni z tym to bedzie trzeba o zwrot sie upomnąc

.
I jutro moze wkońcu pojade do WK zarejestrowac auto , juz czas , pół roku jezdziłem na niemieckich blachach. Naszczescie miałem zwykłe niebieskie blachy niemieckie a wiec problemów nie było z jazdą takim autem

.
Tylko ze dopiero teraz zauwazyłem ze na przeglądzie nie wbili mi haka :evil: , auto ma od nowosci hak i wyraznie w niemieckim briefie jest zaznaczony. Nie mam czasu jezdzic i załatwiac a wiec najwyzej za rok sie upomne zeby mi hak wpisali. Trudno sie mówi , bede 30zł w plecy za wydanie nowego dowodu.
[ Dodano: 2008-10-09, 11:32 ]ja dopiero wróciłem z wydz. komunikacji , w miare szybko to nawet poszło

juz tablice załozyłem i naklejke na szybie nakleiłem , ale tak ze pół tej naklejki mi wyszło na tym czarnym kropkowanym pasku co jest na dole szyby :twisted: .
A numer nawet bez proszenia sie dostałem łatwy ** 200** (* - litery) :mrgreen: , akurat trafiłem na okinko gdzie pani otwierała nowy karton z tablicami :mrgreen: