byłem teraz właśnie przy aucie...no i pierwsze to wyciągłem wtyczkę z tego czujnika no i auto nie chciało palić no to wsadziłem drucik tak jak pisaliście no i auto odpaliło także narazie zostawię tak jak jest i pojeżdze jakiś czas jak będzie dobrze to zlutuje :D :D :D i będe wreszcie mógł jeździć nie myśląc o tym gównie :D :D :D także dziękuje jak narazie wam za to :D :D :D a i jeszcze mi został mankament z wycieraczkami
[ Dodano: 28 Lis 2008 21:59 ]Witam... jak wspomniałem wcześniej że się odezwę to właśnie to robię, z raportem moim co do tego czujnika.
Także muszę powiedzieć że dalej to się dzieje choć już nie tak często...ostatnio zgasiłem samochód na stacji i nie chciał odpalić :evil: :evil: :evil: wkurzyłem się, także nie wiem co mam teraz począć?
[ Dodano: 30 Lis 2008 15:55 ]Witam... jak wspomniałem wcześniej że się odezwę to właśnie to robię, z raportem moim co do tego czujnika.
Także muszę powiedzieć że dalej to się dzieje choć już nie tak często...ostatnio zgasiłem samochód na stacji i nie chciał odpalić :evil: :evil: :evil: wkurzyłem się, także nie wiem co mam teraz począć?