dziwisz się ze tak do Ciebie podchodzimy? zwróć uwage na swoj rodzaj pisowni oraz ortografie która bardzo wiele mowi o osobie piszącej - w Twoim przypadku JA odnosze wrazenie 18latka myslacego o swapie zespołu napędowego z bmw chcącego się zamknąć w kwocie 500zł - takie odnosze wrazenie,bez urazy.
po drugie - ktos chcący zrobic swapa na cos tak nietypowego WIE czego chce,nie pyta sie ludzi co jest lepsze itd, conajwyzej biega,mierzy, i mooooże szuka na forach internetowych przydatnych informacji albo pyta podczas wystąpienia problemu.
po trzecie - wszyscy doradzaja Ci łatwiejszą opcje na początek jaką jest włożenie rovera,ale oczywiscie nikogo nie słuchasz i udajesz ze wiesz lepiej,a ja z tego co wyczytałem bo rovera nigdy nie było mi dane ruszać, widze ze i tego by Ci sie odechciało w połowie...
...uja wiemy? - na forum jest wiele osob majacych za soba swap z OHV na rovera, z rovera na rovera 1.8, z ohv na ohc, ohv na dohc , ale Ty ich poprostu słuchać nie chcesz...
ja osobiscie rozpoczynam na wakacje projekt M62 w E30 i podchodze troszke inaczej niz Ty do sprawy, nie pytam, poprostu to zrobie, chyba ze napotkam problem niedoobejścia (chociaz takich tak naprawde nie ma nigdy,wszystko da się zrobić ,jedynym ograniczeniem jest kieszeń i wyobraźnia wykonawcy
)
[ Dodano: 13 Sty 2009 20:58 ]mam prośbe,jesli tylko rozpoczniesz swap na wiosne, załóż tu temat, i rób fotorelacje z postępów prac, jak zobacze M52 odpalone w polonezie ktore bedzie jezdzic to zwracam honor