maciejowski, mowisz jak bym nie widzial. troche zabawy i wszystko da sie zrobic. pytanie czy ty bys chcial to razem z pomalowaniem u nas, i od razu mowie ze powloki lakierniczej idealnej mial nie bedziesz bo nie mam zbyt dobrych warunkow. ale jak cos to mam zaprzyjaznionych lakiernikow

takze konkrety do wyceny potrzebne i projekt przede wszystkim
a teraz cos ode mnie

jako ze bawie sie troche w grafike komputerowa, odpalilem frajerfoxa wszedlem na jedna ze stron z dodatkami do gier z serii gta, poszukalem poloneza i znalazlem model borewicza. zaladowalem go do programu, i na predce przerobilem, poszerzylem mu przedni blotnik dosc drastycznie. od razu mowie ze model do gry nie jest idealny dlatego widac troche kantow, ale pokazuje ogolny zarys tego co mialem na mysli
a wiec:

wyglada to tak, moge wykonac tez inne projekty na bazie tego samochodu, tylko opis dokladny bym potrzebowal
Bocian, nie uwazasz ze tak wyglada ladniej niz poszerzony w taki sposob jak ty to pokazywales?? jak sie zdecydujesz to wtedy mozna mowic o cenie. za sama blache zrobiona tak jak ja pokazalem to do 1500zł na wszystkie 4 blotniki i jak wiadomo z tylnymi drzwiami by troche zeszlo tak ze maksymalnie 2 tygodnie by to zajelo