Autor Wątek: elektrycxzne szyby  (Przeczytany 3477 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elektrycxzne szyby
« Odpowiedź #20 dnia: Czerwiec 03, 2009, 20:18:47 pm »

radziu

• Gość
o dobry pomysł  :D  :D  :D

[ Dodano: 04 Cze 2009 17:39 ]
no i działa wreszcie :D  :D  :D  tylko...przedtem działały zawsze czyli znaczy się ze na wyłączonym silniku i wogóle zawsze a teraz żeby one wogóle działały to muszę mieć światła włączone gdyż ten drugi plus to od świateł pewnie jakoś idzie ale szybki działają...to tamten plus chyba się zjarał albo co :?  :?  :?  :?  i takie mam pytanko ten kabelek (   ten czerwony ten pierwszy plus co na nim nie działają ) orienentujecie się dokąd on prowadzi gdyż mam zamiar dać nowy to bym działało mi jak przedtem.... :D  :D  :D

[ Dodano: 04 Cze 2009 17:49 ]
Cytat: "matucha#1931"
Cytat: "radziu"
a jest taka opcja ze jeden kabel od plus się zjarał albo zwarkę jakąś łapną i prądu by nie przewodził??????????

Raczej nie. Jak już to pada miejsce łączenia. Kup sobie / zrób próbnik 12V. Weź żarówkę z 2 kabelkami - jeden do masy, a drugi do "+" i sprawdź, czy się zaświeci. Jak nie to albo nie masz masy albo + ;)

no i działa wreszcie :D :D :D tylko...przedtem działały zawsze czyli znaczy się ze na wyłączonym silniku i wogóle zawsze a teraz żeby one wogóle działały to muszę mieć światła włączone gdyż ten drugi plus to od świateł pewnie jakoś idzie ale szybki działają...to tamten plus chyba się zjarał albo co :? :? :? :? i takie mam pytanko ten kabelek ( ten czerwony ten pierwszy plus co na nim nie działają ) orienentujecie się dokąd on prowadzi gdyż mam zamiar dać nowy to bym działało mi jak przedtem.... :D

[ Dodano: 09 Cze 2009 15:39 ]
to orientuje się ktoś do kąd idzie ten kabel?????????