Autor Wątek: Kostka zewnętrzna podłączenia haka  (Przeczytany 1568 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kostka zewnętrzna podłączenia haka
« dnia: Czerwiec 19, 2009, 18:37:28 pm »

krzysancz

• Gość
Witam, proszę o pomoc ponieważ poszukuję kostki podpięcia haka zewnętrznej, posiadam Poloneza Atu 99 i ma on wyjście kostką elektrycznądo podpięcia haka na lewym błotniku w bagażniku pod lampą, oraz włącznik haka na desce rozdzielczej, założyłem hak ale nie było w komplecie kostki zewnętrznej, jeśli ktoś by miał taką kostkę niepotrzebną chętnie odkupie. Z góry dziękuję za pomoc.

« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 19, 2009, 19:23:22 pm »

Offline jimo#1921

• Administrator
    • FSO Polonez Caro 1.6 16V
  • Prowadzę dystrybucję wysyłkową gadżetów FSO-PTK! Podkładki pod tablice rejestracyjne (1-/2-rzędowe), latarki LED/otwieracze/breloki, naklejki... Zapraszam do kontaktu na PW.
Pozdrawiam Michał aka jimo
"A"It's a hundred and six miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses."
Były: A+ 1,6ohv; C 2.0dohc;V 745; A 1,8 K4F; YP250; C+ 18K4F; N126N
Są: C 16K4F; FZ6 SAHG; "pierdziawka", 3.6V6;

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 19, 2009, 19:30:10 pm »

krzysancz

• Gość
Nie to jest mocowane przy haku a ta kostka o którą mi chodzi jest w bagażniku pod lewą lampą jest podłużna na 8 pinów umieszczonych wdwóch rzędach po4 piny w rządku.

[ Dodano: 19 Cze 2009 19:33 ]
mogę zrobić zdjęcie tej kostki ale nie wiem czy da rade je umieścić na forum.

« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 19, 2009, 20:16:48 pm »

marcij

• Gość
Znajac poloneza to bedzie to zwykla plastikowa kostka na konektorki , jaka kupisz w kazdym sklepie elektryczny/elektronicznym. Ktory pin do czego , to znajdziesz gdzies w sieci , albo w 3 minuty sprawdzisz miernikiem. Jesli nie, to tnij kable i zrob taka kostke , jaka kupisz w sklepie. Mozesz nawet zrobic tam kostke ISO od radia ;P