Jeżeli chodzi o telefony, to popatrz na te nowe LG-ki. Super telefony, wielki wyświetlacz i mają naprawdę spore możliwości. No i nie są tak obrzydliwie brzydkie jak Sony Ericssony
Ta... dopóki ci z ręki nie wypadną. Moim zdaniem telefon ma dzwonić i sms wysyłać

od zdjęć mam Canona G9 a od słuchania muzyki głosniki przy kompie i w aucie

JEśli chodzi o laptopy, udało mi się tanio wyrwać (1199zł) fajnego samsunga R20.
Przekątna ekranu 14" co sprawia żę jest dość poręczny i jego waga (2.1KG) powoduje ze fajnie się z nim śmiga. Nie mniej jednka widziałem inne np MSI Wind czy małe asusy (nie pamietam modelu) tez w cenie blisko 10 stówek moim zdaniem zamiast kupować zabawkę za 300 zł ktora się znudzi, lepiej odłożyc , odstawic pare piw, jeden komplet felg do auta i wziac sobie na raty wlasnie takiego jakiegoś lapka.
Ten samsung ma 200GB Dysk 1GB Ram , Pentium Dual COre 1.73Ghz, wifi, czytnik kart SD< 3xUSB i całkiem sprytną kartę graficzną Radeona Express 1200. Do tego bateria trzyma około 3 godzin przy intensywnym korzystaniu, a do 4 przy ogladaniu filmu.
Kolejna korzyść to fakt że sobie lapka i w aucie naładujesz, i bez prądu skorzystasz, i dodatkową baterię dokupić to też nie duży koszt.
Ja bym się nad tym monco zastanowił... bo za 39zł miesięcznie masz 5GB limitu na internet w Play Mobile