Marel#1945 to chyba mowisz o sobie.... kiedy byłeś ostatni raz na spocie :?: no kiedy pytam się :?: :!: olałeś wszystkich i wszystko, z nikim nie trzymasz kontaktu, nie przyjezdzasz w ogóle na spoty, i jeszcze bezszczelnie piszesz coś takiego.... :!:

ty nawet nie jesteś klubowiczem(może jesteś na forum w sensie, że masz tylko podpis pod nickiem) i nie zasługujesz na to miano, jesteś nim dla tego że wpłynęlo na konto forum $$(kasa) a nic nie zrobiłeś takiego zeby udowodnic zę fso to twoja pasja, mania itp. nie jest dla mnie wymówka ze nie ma mnie w Rzeszowie i nie moge przyjechać na spota, bo nawet ludzie z Przemyśla potrafia przyjechać na 2-3 godziny na spota, żeby pogadać pośmiać sie i połamać opłatkiem tak jak to było przed świetami.....
Co do sytuacji która jest teraz, napisałem
jimo#1921 na GG co myśle o tym wszystkim, nie żałuje słów ktore napisalem do niego, na żadnym forum nie ma takiego chorego regulaminu jak tu, przez ponad pół roku powstawała nasza ekipa, można powiedzieć że zrodziła się z niczego, a w jednej chwili przez administracje i głupi regulamin wszystko zostaje zniszczone, widać że najważniejsza jest kasa, a nie pasja do FSO, taka jest prawda, Chora Prawda!! "płacisz zostajesz, nie to wypad......" i ten regulamin to przymus a nie wola, tak jak to powinno być,
Ekipa była, jest i będzie :!:
Nie mam już poldka ale nie pozwole żeby coś co miedzy innymi ja tworzyłem z całym sercem, zostało tak nagle zniszczone, jeżdze wciąż na spoty, nie poldkiem ale jeżdze do przyjaciół których poznałem, żeby pogadać i zobaczyć poldki
Marel#1945 po tym co napisałeś nawet nie pokazuj mi się na oczy.... :angry: