Autor Wątek: awaryjne problem  (Przeczytany 1358 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

awaryjne problem
« dnia: Październik 11, 2009, 08:52:09 am »

Kołcz_1906

• Gość
Witam

Mam problem w moim poldku, czasami podczas jazdy zaczyna mrugac trojkat od awaryjnych i tyka przekaznik a awaryjne nie swieca i cala reszta jest ok, nawet po zgaszeniu auta to nie przestaje, trzeba wyciagnac bezpiecznik i po chwili sie wylacza co moze byc tego przyczyna, dodam ze kiedy mruga ten trojkat to na wylaczonym zaplonie moge wlaczyc kierunki.

z gory dziekuje za odp

pozdrawiam

awaryjne problem
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 11, 2009, 10:58:51 am »

e1mo

• Gość
Witam. Mam dokładnie to samo.. jade sobie a tu nagle zczyna migac rojkat... wkur*** mnie to niemozebnie, tak samo nieraz na postoju zaczyan myrgac, i tez moge kierunki wtedy wlaczac :)

Myslałem ze to uszkodzony przycisk od awarjnych, ale przcisk podmieniłem i dalej to samo.
Powiadaja ze to padniete urzadenie mikroprocoserowe, mam juz drugie na podmianke, ale jeszcze tego nei sprawdzilem

awaryjne problem
« Odpowiedź #2 dnia: Październik 11, 2009, 11:52:41 am »

Kołcz_1906

• Gość
Jak się z tym uporasz to daj znać będę wdzięczny.

awaryjne problem
« Odpowiedź #3 dnia: Październik 11, 2009, 13:52:01 pm »

Offline damian9838

• Sympatyk
    • Polonez 1.4
A czy przełącznik chodzi? może ta blaszka w nim pękła i lata

awaryjne problem
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 13, 2009, 16:08:45 pm »

Kołcz_1906

• Gość
przecież kolega napisał że podmieniał wyłącznik i nic, poza tym czy w tym wypadku nie włączałyby się awaryjne a nie tylko sama kontrolka??

prawdopodobnie to urządzenie mikroprocesorowe lecz dokładnie nie wiem w czym tkwi problem, poprawiłem styki na kostkach i zobaczymy co dalej narazie spokój.