Sowa dalbys dokladnejsze zdjecia jak da rade (np. slupka srodkowego na laczeniu z progiem /na styku z drzwiami/) i pierwszego slupka na tez na laczeniu z progiem), bo jestem ciekaw jak to dopasowales.
Swoja droga im dluzej podpasowuje elementy tym bardziej mnie zniecheca to do tej przerobki. Inne progi truckowskie (ja jednak zdecydowalem sie na carowskie, bo nie potrzeba sporej rzezby zeby je "zamontowac", a ze bedzie klatka to super grube progi raczej nic nie wniosa), inne drzwi truckowskie na koncu przez co nie pasuja do slupka caro, z kolei drzwi z trucka nie bardzo pasuja do progow caro poniewaz progi z trucka sa wezsze i przydalo by sie dac progi z trucka, a jak juz napisalem ja chce dac z caro
). I tak sie zastanawiam czy nie zrobic trzydzwiowki z krotkimi drzwiami (drzwi z trucka sa tylko 12 cm dluzsze). I zeby nie byla za dluga szyba tylna mozna by zrobic gruuuby slupek srodkowy. Rzezbiena znacznie mnej i przez to mozna by to zrobic super idealne, ze nikt by sie nie kapnal, ze bylo cos robione i to bez wiadra szpachli (na tych dwoch rzeczach bardzo mi zalezy).
Dopiero skonczylem stawiac garaz (jakies 2.5 miesiaca po planowanym terminie
), wiec zaczynam dzialac (w koncu).