13" felgach FSO i neonkach z Teskacza
13 felgi trójramienne z FSO to akurat faktycznie JESZCZE mam. Brakuje mi trochę czasu i gotówki żeby skończyć to zaraz. Narazie bieda, tylko pasy szelkowe Sparco i te sprawy ![:] :]](http://forum.fsoptk.pl/Smileys/emoty/kwadr.gif)
Nie wiem, co ma pl szachownica do germana
Współczuję Ci że jesteś tak ograniczony że jakiekolwiek odstępstwo od ścisłych wytycznych stylu w kierunku indywidualnej inwencji przekraczają twoje możliwości pojmowania.
uszanować ogrom cudzej pracy przy samochodzie
Tylko po co wkładać pracę w samochód żeby wyglądał jak ze złomowiska? Trochę dziwne ale twój gust, twoja sprawa skoro piszesz co zamierzasz zrobić to musisz się liczyć z tym że nie tylko aplauz się rozlegnie :lol:
Nie czaisz chłopie, szachownica pasuje do culta/germana jak pięść do nosa, iron cross pasuje idealnie, jest swoistym znakiem rozpoznawczym niemieckiej szkoły tuningu, dlatego wylądował na błotniku zamiast jakichś podniosłych patriotycznych cudów :roll:
Co do wyglądu jak ze złomowiska- każdy średnio rozgarnięty człowiek się domyśli, że maska i błotnik w roście/przecierkach to efekt zamierzony, poza tym nie wiem, czy zdążyłeś zauważyć, ale to tylko pojedyńcze akcenty na zadbanym, systematycznie dopieszczanym samochodzie. Liczę się z krytyką, ale konstruktywną, a nie wyzywaniem mojego wozu od Hitlerwagenów, jeszcze mi możesz "pocisnąć" od Volksdeutschów, uwierz mi, że się nie obrażę...