0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: "Jaro" jak się dobrze trafi to przyszmacone BBS RM albo RS drei teilig do odnowienia... W każdym razie widzi mi się szprycha na nowy sezon RS w 15" wyglądałby bosko.
jak się dobrze trafi to przyszmacone BBS RM albo RS drei teilig do odnowienia... W każdym razie widzi mi się szprycha na nowy sezon
mnie na nowy komplet groków nie stać, i jeżdże z łatanymi starą bluzą i gąbką z babcinego fotela
wtedy moze okazac sie ,ze pelno Nm ,a jakoby zadnego nie bylo - jedna malutka przekladnia ,tak wiele ubylo ...
Bo ja byłem dzisiaj swoim i koleś o brak kata się d o j e b a ł :evil:Poza tym miał problemy, że sworzeń wybity i że w reflektorze lekko odbłyśnik lata :evil:
Bo ja byłem dzisiaj swoim i koleś o brak kata się d o j e b a ł :evil:Poza tym miał problemy, że sworzeń wybity i że w reflektorze lekko odbłyśnik lata :evil:jedź drugi raz i weź jakąś wiatrówkę lub coś lepszego, mi typ się doyebał,że numery nadwozia mu się nie zgadzają a miał w okularach szkła z 4mm jak stępień, żarty se robią z nerwowych ludzi :twisted:
A to SS-man sie nam pojawil
map senor
A jak na przeglądzie?
mateo#1939 napisał/a: map senor podmieniony. dalej lipa
Cytat: "fafik#1953"mateo#1939 napisał/a: map senor podmieniony. dalej lipa a wezyki masz cale? nie bieze gdzies lewego powietrza?
jak się dobrze trafi to przyszmacone BBS RM albo RS drei teilig do odnowienia...