0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Tylna wycieraczka podłączona jest trzema przewodami. Zasilaniem przez przycisk, zasilaniem które jest już jak się przekręci kluczyk, a trzecie to masa. Jeśli jak włączysz przełącznik na "praca" na dwóch jest napięcie, a na trzecim masa, to problem jest w silniku.
Cytat: "Grzech#1938"Tylna wycieraczka podłączona jest trzema przewodami. Zasilaniem przez przycisk, zasilaniem które jest już jak się przekręci kluczyk, a trzecie to masa. Jeśli jak włączysz przełącznik na "praca" na dwóch jest napięcie, a na trzecim masa, to problem jest w silniku. bez względu na pozycję przełącznika mam napięcie na jednym żółtym kablu. Jedynym sposobem na uruchomienie wycieraczki jest przytknięcie takiej blaszki koło silniczka do zwoju (cewki czy jak zwał tak zwał) Ale to nie jest rozwiązanie bo to chodzi cały czas i tylko kluczykiem można wyłączyć
i stwierdzilem że lepiej autko jeździ na "Shell V-Power Racing" droższa ale tylko to leje teraz
toć kupiłem nowy
jestem w trakcie doginania staba na tył. jeszcze 4 przegiecia i bedzie git. Tylko musze butle z gazem dobić tak to uszczelniłem laczenie tlumika i juz
Cytat: "Lazar" i stwierdzilem że lepiej autko jeździ na "Shell V-Power Racing" droższa ale tylko to leje terazI ona nawet 98oktanów nie ma
A miałem boczki tylne skończyć.