Wrażenia jak najbardziej pozytywne. Co mnie najbardziej zaskoczyło - auto o dziwo na żywo prezentuje się o wiele lepiej. Pomimo tego, że to flagowy kolor, to brałem go nieco w ciemno. Zwraca uwagę na ulicach. Można powiedzieć, że praktycznie każdy na nie zwraca uwagę. Dzisiaj miałem 4 pogaduchy z ciekawskimi. Akurat ta wersja z racji usztywnionego zawieszenia świetnie się prowadzi, chociaż trochę mniej komfortowo niż auto testowe, którym jeździłem. Trochę jak dla mnie dziwnie jest może zestopniowana skrzynia biegów. Na początku wychodziło na niezłego muła. Ale na 3 biegu od 3500 obr auto dostaje niesamowitego kopa i świetnie ciągnie od 60 do blisko 120 km/h. Technika wyprzedzania z Poldka z redukcją do 3 świetnie się nada :mrgreen: Dzięki dużym kołom bez problemu można się brać za krawężnik wysokości 20cm 8) Dzisiaj też żona mnie namówiła do pojeżdżenia po lesie i przeprawa przez wielką kałużę nie zakończyła się wodowaniem

Ale samochód wygląda, jakby wrócił z rajdu paryż dakar :mrgreen: Z rzeczy, które mnie nieco denerwują, to schowek - nawet do zamknięcia trzeba nacisnąć przycisk

Jest też miejsce pod lewą stopę, ale nie przykryte ani plastikiem ani gumą, tylko wykładziną. Szybko się pewnie powyciera :roll: Co do spalania się nie wypowiem. Jak narazie zrobiłem 200km po mieście. Trudno ocenić, gdyż zegary są cyfrowe oprócz prędkościomierza i obrotomierza. Klimatyzacja się spisuje

Stanie w korkach od razu zrobiło się mniej stresujące. Do auta dostałem poprzeczki na relingi, ale jutro muszę zdjąć, bo szumią powyżej 90 km/h. Do przyzwyczajenia też jest włącznik klaksonu, który jest we włączniku kierunkowskazów. To narazie na szybko na tyle :wink: