Przerejestrowany i prawie odchwaszczony... Znikneły:
Wloty powietrza z maski
Pokrowce siedzeń
Hak
3-cie swiatlo stopu
Dywaniki z z sejcento
Radio i głosniki diory z tylnej polki
Plastikowe halogeny
Półka pasazera z głosnikiem zamieniona na ori z chromem
Wypolerowane delke i zderzaki.
Zdazylem jakis czas temu wyniesc czesci z fiata na strych gdzie juz stacjonowaly te z poprzedniego, troche duzo mam roboty zeby tp wszystko przegrzebac ale przyjdzie czas na porzadki i tam :
Przynajmniej z tego wszytskiego wytargałem tylna kwadratowa i zglosilem zagubienie tablc i czarne zostały na pamiatke, tak zlotowo, bede je przekladal
Wyszperałem 3(zasadniczo 4 ale jeden jest z poprzedniego fiata i tam trafia) komplety lamp przednich, jeden odlozylem na kiedys, jeden odnowiłem pod aktualnego:
...ale jeden przerabiam na "sk...el mode", wkłady zelomtowskich okraglych halogenow tez mam wec i one beda tego typu.
Ogolnie wszytsko poszło w mat(bo połysk wygladał zbyt nowocesnie) i chce jeszcze klosze kierunków w komplet białe dopasc i przyciemnic.
Zamysł jest taki aby ciemny front, tablice i gleba plus szeroka stal była zlotowa bo tak jezdzic nie mozna, ale w bagazniku wozic wsio ori w razie kontroli i zmienic w 15min w razie koniecznosci
Tylko gleba bedzie nieodwracalna... Chociaz obadam jak wyglada szeroko bez gleby...
Gleba i stal to zamysl na kolejny sezon, teraz do zimy czas na ogarniecie wszytskiego co jest na tiptop, te fele ktore sa w tygodniu leca pod piaskowanie i w kolor nadwozia ...