No to moja kolej.
Grupki: zrobiły się dwie. Nasza stała... koło Toi Toi :mrgreen: więc łatwo było znaleźć. Druga stała niemal na końcu płyty lotniska obok beemek. Podział takowy zrobił się TYLKO I WYŁĄCZNIE dlatego, że druga grupka postanowiła olać ustalenia o spotkaniu pod GoSport i wjechała wcześniej. Oczywiście żadnej informacji o tym fakcie, żadnego telefonu, nic - pozostawiam to bez komentarza. Niemniej kto chciał to znalazł obie grupki (mi zajęło to 20 minut).
Frekwencja: istotnie nie dopisała tak jak powinna. W tym miejscu mam apel na przyszłość: listy chętnych nie robiłem po to aby się dowiedzieć kto BYĆ MOŻE przyjedzie tylko aby wiedzieć NA KOGO CZEKAĆ. Ludzie - skoro ustalamy, że jedziemy ekipą, jeśli wiadomo gdzie i o której się spotykamy to po kiego grzyba psujecie plany? Staliśmy i czekaliśmy do 9:30 :!: aż przyjadą wszyscy zdeklarowani. Olaliście sprawę i dzięki temu mieliśmy niezłą kolejkę do pokonania. Super, nie ma co. Następnym razem jeśli wyjazd będzie ustalony na 9:00 to o 9:00 jedziemy dalej...
Fotki i filmy: będą. Jak tylko dostanę materiały od Rozalii i zgram swoje 3 filimki na YT to wstawię w temat.
Podsumowanie: frekwencja słaba ale najważniejsze, że byliśmy razem i miło spędziliśmy czas. Brakowało mi jakiegoś wodzireja, który mówiłby na bieżąco co się będzie dziać. Brakowało perełek jak w zeszłym roku. Mimo przejścia płyty i trawnika wzdłuż i wszerz nie znalazłem zbyt wielu aut, na które SZCZEGÓLNIE zwróciłbym uwagę. Ja nie żałuję, że pojechałem - niedosyt jednak pozostał.
Dziękuję serdecznie tym, którzy byli za obecność. W szczególności: misiek_staszic - za sprawdzenie ładowania w Poldzisławie II, Rozalii - za przemiłe towarzystwo w drodze NA i Z SCP jak i za prawie mój zawał serca (jak w ogonku moje auto odjechało sobie w siną dal... :mrgreen: ), Kazikowi - za kawę co mnie zdrowo przegoniła - od razu poczułem że żyję

, patrolowi Jaworznickiej Policji za zatrzymanie mnie na obrzeżach Jaworzna w celu... pogadania jak było na SCP :mrgreen: i wszystkim pozostałym za wszystko o czym zapomniałem