Kupie drzwi (w szczególności przód L+P), tył również wchodził by w grę Zdrowe, bez rdzy. Dostać białe to prawie niemożliwe, ale jeśli....
ja ponawiam ogloszonko...chetnie zakupie/przyjme pompke spryskiwacza na przod do poldziny mojej
Cytat: DaMaGe#1954 w Luty 21, 2011, 15:46:29 pmja ponawiam ogloszonko...chetnie zakupie/przyjme pompke spryskiwacza na przod do poldziny mojej Na allegro jest za małą kasę jak nie to wojtas na bank coś ma ja ostatnio kupowałem w piątek będę wymieniał
Rover ma jedną zasadniczą przewagę, jak po pijaku dasz w pizdę na zlocie na jakimś kretowisku to będziesz miał szacun, a z OHV cię wyśmieją, żeś wieśniak i biedak.
Cytat: mogles w Luty 21, 2011, 23:47:03 pmCytat: DaMaGe#1954 w Luty 21, 2011, 15:46:29 pmja ponawiam ogloszonko...chetnie zakupie/przyjme pompke spryskiwacza na przod do poldziny mojej Na allegro jest za małą kasę jak nie to wojtas na bank coś ma ja ostatnio kupowałem w piątek będę wymieniałwiec moze napiszesz jak to najlatwiej/najszybciej wymienic?
zabralem sie dzisiaj za to...;/ zdjalem nadkole...i niestety ale by wyjac to dziadostwo (pompke) musialem odkrecic caly zbiorniczek bo trzymalo tak mocno ze sie plastik lamac zaczal jak mocniej pociagnalem.. odkrecenie zbiorniczka zajelo mi ba...tylko godzine jakas:/ jedna z trzech srub dala mi rowno w kosc...nic nie pomagalo...ale nie dalem za wygrana...zdjalem, wylalem plyn, wyjalem na sile pompke, sprawdzilem pod aku czy dziala(oczywiscie nie:P ) wiec jutro wycieczka do sklepu po pompke nowa i montaz:) a uszczelka o dziwo cala zostala wiec nie wymieniam:)