0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Raz kolejny od StingerkaJakość wykonania leży i kwiczy bo to są szablony , wersja docelowa będzie wycięta laserem w zaprzyjaźnionym zakładzie za piwo. Brzegi są na pierwszych zdjęciach jeszcze poszarpane bo "docierane" były szlifierką , potem pilnikiem. Są zrobione z dość grubej blachy - jak to szablon- po przeniesieniu ich do AutoCad zostaną wrzucone na forum w takiej postaci że każdy będzie mógł sobie to wydrukować, nanieść na arkusz blachy i zrobić samemu - a nie płacić 50zł" Bo nie warte są tego. Wykonanie tego szablonu zajęło mi może 30 minut z przerwą na papierosa - dłużej na nich wysychała farba niż je dopasowywałem" Kwestia mocowania tego do lampy jest tak banalna że wytłumaczenie jej będzie bardziej skomplikowane niż pokazanie na zdjęciu. Cierpliwości. Każdy będzie mógł sobie wstawić krzyże.
Jest tylko jeden powód dlaczego Stingerek nie pisze Język nazywa się "B A N"
Nie no panowie, po co się tak gorączkować. To, czy element jest wykonywany kątówką, czy plazmą, to jedna chwała, grunt, że robi robotę.Jak i mnie odejdzie ochota na pewien moding lamp, to sobie takie zdrutuję :D