wystarczy lekko obnizyc, zaspawac rozrzad [...] powinno wystarczyc na poczatek
Ja tam chętnie chociaż na 30min zamienić kilka słów na placu za Mercedesem się zjawie, 2gi kraniec osiedla dla mnie
Cytat: Mifumi w Styczeń 25, 2011, 19:18:05 pmJa tam chętnie chociaż na 30min zamienić kilka słów na placu za Mercedesem się zjawie, 2gi kraniec osiedla dla mnie A jo chętnie sie spotkom z Wami na moim placu,bo auta jeszcze nie mam,ale negocjacje trwają.
Witejcie może w sobota sie kajś spotkómy lub pojademy do Mirka na grilla co wy na to
no to właśnie mom na myśli nie panikuj jest dobrze jo jest chyntny
Niy panikuja,choć som niy wiym o kieryj przyjada do dom w sobota.mom nadzieja że jeszcze ino przyszły tydziyń takij gonitwy a potym juz bydzie troha spokoju i se auto jakie kupia.
Cytat: mirekpsary w Luty 04, 2011, 07:43:02 amNiy panikuja,choć som niy wiym o kieryj przyjada do dom w sobota.mom nadzieja że jeszcze ino przyszły tydziyń takij gonitwy a potym juz bydzie troha spokoju i se auto jakie kupia.eee no ja cie błagam :506: !! nie wszyscy z zaaaaa granicy potrafia cie rozślawizowac . pisz normalnie g:D :517:
A co?Niewyraźnie mówię?!Może DUŻYMI LITERAMI MAM GADAĆ?chodzi o to że mocie przyjechać na grilla!
luuubisz to suko