ktoś przytargał tą wieżę Unitra Diora serii 32 na złom, całe szczęście nie poucinał kabli przez co mogłem ją podłączyć i sprawdzić, po tym jak zadziałała zapłaciłem tyle co na wagę, wyczyściłem, naprawiłem potencjometr głośności we wzmacniaczu który okazał się być tylko poluzowany, powymieniałem bezpieczniki, cała wieża to 22 zł, zacząłem rozglądać się za kolumnami do niej, warunek taki że muszą być Unitry, po kilku dniowym poszukiwaniu na allegro z którego odstraszały mnie ceny i wśród znajomych znalazłem na portalu trójmiejskim że ktoś chce się pozbyć kolumn Unitra Alton70 niestety ma nie oryginalne głośniki nisko tonowe, brak ramek na te głośniki i brak podstawek, za kolumny dałem 100 zł, dokupiłem do całości przewody do kolumn 2,5mm2 za 50 zł łącznie za 172 zł mam dość fajną wieżę o której zawsze marzyłem jako szczyl (mój chrzestny ma taką tyle że serii 42, takiej jak ja mam w mojej magnetofon) która gra doskonale jak na moje niezbyt głośne odsłuchy, jeszcze tylko dokompletować magnetofon i przestroić Tuner