Forum nie jest od bicia konia tylko od konstruktywnych komentarzy .
Takie coś klimatyczne. Kombi i wschód słońca:Morning with Combi.
Przyznać się, czyj to bolid parkuje na "mojej" dzielni? Spotkany wczoraj i dziś w Radomiu na ulicy Bema.Klekot, naklejka klubowa na tylnej szybie, alu i groki standardy w zielony pasek.
Cytat: Maćko w Sierpień 31, 2014, 12:06:54 pmPrzyznać się, czyj to bolid parkuje na "mojej" dzielni? Spotkany wczoraj i dziś w Radomiu na ulicy Bema.Klekot, naklejka klubowa na tylnej szybie, alu i groki standardy w zielony pasek. Ja chyba mijałem kolege na S7 przed kielcami
Moje. A tego kanta kobi bialego, co po drugiej stronie wrasta znasz?
Cytat: fafik w Wrzesień 06, 2014, 10:38:10 amMoje. A tego kanta kobi bialego, co po drugiej stronie wrasta znasz?No to pozdrowienia w sobotę stałem moim GTi za Tobą, a w niedzielę już trochę dalej bo miejsca nie było Co do białego fiata kombi - wrasta od ponad 10 lat, nikt się nim nie interesuje. Kiedyś stał obok niego również pomarańczowy fiat 125p, ale tego chyba odholowali w ostatnią podróż jakieś 3 lata temu.
Cytat: Grzech#1938 w Sierpień 31, 2014, 14:11:33 pmTakie coś klimatyczne. Kombi i wschód słońca:Morning with Combi.Byłoby to ładne zdjęcie, gdyby był cały Polonez...
"Moze potnij jakiegoś malucha , świat pełen jest tych co tną ale tych co spawają policzysz na palcach jednej dłoni." CRUISER