Koleś chce pewnie podnieść sobie własne ego i dlatego hejtuje Jacka. Ja np. zazdroszcze Jackowi "poobijanego sztrucla z kurnika" bo sam na niego zarobił i to mi imponuje. Aetius nie przejmuj się takim błaznem 
Ty to w ogóle spłyń czym prędzej dzieciaku, tak głupim, żeby pisać, że się jeździło po wódzie możesz być tylko Ty. Mam nadzieje, że Cie kiedyś Policja, albo ktoś inny złapie i dobrze dupę przetrzepie, zanim wjedziesz w kogoś. Mam nadzieję, że jak już się rozwalisz to na drzewie, a nie innym człowieku. Idź pojeździj na rowerze i wróć jak dorośniesz.
A Ty Danielku z tym spuszczaniem się na rovery jesteś równie dobry, albo spuszczanie się na EK w dowodzie, nie wiem który z Was jest gorszy, Putin czy Ty.
Żal mnie strasznie ściska jak patrzę na strucla na rialach, oj niebywały :lol:. Nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale ludzie z ładnymi furami tu nie piszą prawie wcale. Znakomitą większość klepaczy postów stanowią druciarze, dobre fury można policzyć na palcach jednej ręki. Za to jest pełno typków z miliardem halogenów w kolorze tęczy, z czerwonymi zaciskami hamulcowymi w tuningowanym gaźniku, z bad lukiem zrobionym po ciemku w stodole, felgi z dupy wyjęte i tak dalej.
Chwalić się co mam nie będę, bo by się mogło zrobić druciarzom przykro