Schodzę sobie dzisiaj w kanał bo mi coś od dwóch dni trze o policjanty, przyczyną okazał się zerwany "pierwszy tłumik". No ale przy okazji znalazł się pasażer na gapę:ObrazekObrazek Obrazek [size=18][/size]STWIERDZAM ZGON, BO POLONEZ
Ja rozwiązałem problem złomiarzy łażących po podwórku zatrudniając pieska który szczerze i od ucha do ucha się uśmiecha jak ich widzi.Kiedyś byli na tyle bezczelni że przeleźli przez ogrodzenie i ukradli 4 metrową ławkę co zdecydowało o zakupie psa.
czyli jak 1.6 GLI to już nie szkoda
Złomiarze w Żuku to obowiązkowy element polskiego krajobrazu
Cytat: Leonek1321 w Sierpień 01, 2012, 00:36:51 amja takich gnid nigdy na posesje nie wpuszczam, na szczeście tu gdzie teraz mieszkam coś takiego jak złomiarz-żulek nie występuje Złomiarze w Żuku to obowiązkowy element polskiego krajobrazu
ja takich gnid nigdy na posesje nie wpuszczam, na szczeście tu gdzie teraz mieszkam coś takiego jak złomiarz-żulek nie występuje
Żuków na ulicach to ja już prawie nie widuje ;-(
Słynne kombi 2.0GSI
A czemu "słynne"?
Cytat: Grzech#1938 w Sierpień 02, 2012, 18:28:37 pmA czemu "słynne"? Bo to chyba był pierwszy polonez z 2.0 dohc na osprzęcie z GSI
Słynne kombi 2.0GSI spotkane już po raz drugi przeze mnie Z wyposażenia to el. szyby, el. lustra, podłokietniki łabędzie, kilka wskaźników w miejscu drążka skrzyni biegów
Rover ma jedną zasadniczą przewagę, jak po pijaku dasz w pizdę na zlocie na jakimś kretowisku to będziesz miał szacun, a z OHV cię wyśmieją, żeś wieśniak i biedak.