za duzy rozmiar chyba... ale mniejszy nie chciał wejść
Moze jakies pomysly jak kapuste wypier* w kosmos?
poszedłem do sklepu z kierą i mniejsze nie dało rady założyc, a może trzeba było siły...rozmiar 39-41
rozmiar 39-41
Oddać do flokowania
Cytat: maciejowski w Styczeń 30, 2013, 19:40:38 pmjeszcze jakbyś zamaskował kapustę na środku, to by było całkiem elegancko.myślałem nad tym, ale nie mam pomysłu jak... nie chce obszywać klaksonu, nie podoba mi sie tez klakson od opli z tym okraglym wcieciem w dole kierownicy. Moze jakies pomysly jak kapuste wypier* w kosmos?
jeszcze jakbyś zamaskował kapustę na środku, to by było całkiem elegancko.
Cytat: SilverArrow#1967 w Styczeń 30, 2013, 19:48:15 pmCytat: maciejowski w Styczeń 30, 2013, 19:40:38 pmjeszcze jakbyś zamaskował kapustę na środku, to by było całkiem elegancko.myślałem nad tym, ale nie mam pomysłu jak... nie chce obszywać klaksonu, nie podoba mi sie tez klakson od opli z tym okraglym wcieciem w dole kierownicy. Moze jakies pomysly jak kapuste wypier* w kosmos? Zaszpachluj kapuchę, wyrównaj drobnym papierem fabryczną strukturę i przemaluj to jakimś drobnofakturowym strukturalnym do plastików, np dinitrola.
wtedy moze okazac sie ,ze pelno Nm ,a jakoby zadnego nie bylo - jedna malutka przekladnia ,tak wiele ubylo ...
Caro Plusa 1.6 GLI 99 rok. Lubie dynamiczną i czasami agresywną jazdę