tyle w temacie
JA mam w OHVce 5W40 i nie mam wskaznika to sie nie martwie :mrgreen:
musiał być na niezłym kacu :D
Cytat: PutiN|FSO w Wczoraj o 20:23:09 Nie. Gabriel ma borka i to zielonego borek miał tracić vr na rzecz przejściówki dlatego pytam
A o tym nie wiedziałem.
Caro Plusa 1.6 GLI 99 rok. Lubie dynamiczną i czasami agresywną jazdę
I tak szkoda. Szkoda każdego Poloneza. Jak tak będziemy ciąć, to w końcu zostaną pojedyncze egzemplarze...
Cytat: Grzech#1938 w Luty 09, 2014, 13:26:18 pmI tak szkoda. Szkoda każdego Poloneza. Jak tak będziemy ciąć, to w końcu zostaną pojedyncze egzemplarze...i oto chodzi, ceny wzrosną, i będzie masę części w allegrowych wartościach.
Tak po mojemu - parodia ... Zamienił stryjek siekierkę na kijek ;/
Cytat: mruk1313 w Luty 09, 2014, 13:28:36 pmCytat: Grzech#1938 w Luty 09, 2014, 13:26:18 pmI tak szkoda. Szkoda każdego Poloneza. Jak tak będziemy ciąć, to w końcu zostaną pojedyncze egzemplarze...i oto chodzi, ceny wzrosną, i będzie masę części w allegrowych wartościach.Potem będziesz narzekał, że czesci są za drogie...
Yhm,dajcie sie nabierać :D Myślicie,że Michau przerejestrowywałby limiteda na białe blachy gdyby miał by go ciąć po 4 miesiącach?Nie sądze.
Cytat: ADAM84 w Luty 09, 2014, 10:23:16 amA o tym nie wiedziałem.Wystarczy spojrzeć na klamki i deske...