a co Ci sie nie podoba w tej reklamie?
a co Ci sie nie podoba w tej reklamie? Wolałbyś star chipsy?
A jakąż to sobie GDDIK uroczą "maskotkę" obrało:
Ukash kiedy będzie emitowany ten odcinek ?
w tej reklamie kupa debili i frajerów zażynających poloneza
Cytat: Żbiku w Luty 07, 2014, 17:16:33 pmw tej reklamie kupa debili i frajerów zażynających poloneza Ich wygląd już na to wskazuje, tacy ludzie powinni jeździć pandami albo multiplami... .
Cytat: Daniel w Dzisiaj o 18:00:35 Cytat: Żbiku w Dzisiaj o 17:16:33 w tej reklamie kupa debili i frajerów zażynających poloneza Ich wygląd już na to wskazuje, tacy ludzie powinni jeździć pandami albo multiplami... .rzekl naczelny katownik Polonezów...
Cytat: Żbiku w Dzisiaj o 17:16:33 w tej reklamie kupa debili i frajerów zażynających poloneza Ich wygląd już na to wskazuje, tacy ludzie powinni jeździć pandami albo multiplami... .
Cytat: Daniel w Luty 07, 2014, 18:00:35 pmCytat: Żbiku w Luty 07, 2014, 17:16:33 pmw tej reklamie kupa debili i frajerów zażynających poloneza Ich wygląd już na to wskazuje, tacy ludzie powinni jeździć pandami albo multiplami... .rzekl naczelny katownik Polonezów...
wtedy moze okazac sie ,ze pelno Nm ,a jakoby zadnego nie bylo - jedna malutka przekladnia ,tak wiele ubylo ...
A niby miał iść w dobre ręce przekazując kluczyki zapewniali ze będą dbać, tyle pracy w niego włożyłem i co z tego ze uratowałem od złomu jak i tak jest katowany ehh..... A był taki zadbany
JA mam w OHVce 5W40 i nie mam wskaznika to sie nie martwie :mrgreen:
rzekl naczelny katownik Polonezów...
totalitarne forum fso jednak zweryfikuje wszystkich - pełna lustracja
Samochód jest dla człowieka, a nie człowiek dla samochodu.
(c) ASZdziennik 2011-2014. Wszystkie cytaty i wydarzenia zostały zmyślone
http://www.v10.pl/Nissan,stworzyl,imponujacy,silnik,40,kg,wagi,i,400,KM,mocy,108424.htmlIdealny zamiast rovera