W jakiś dzionek podczas długiego weekendu, najlepiej w Bydgoszczy, a gdzie dokładnie niech juz chłopaki zadecydują, taka jest moja propozycja. Ja sie nigdzie daleko nie wybieram bo kasy niema. A grila sie ewentualnie innym razem zrobi.
Chciałem jechać 1 maja na zlot W124w201 do Torunia ale FSO jest zawsze ważniejszy
Fajnie że nowe fiaty mamy w naszej sekcji
ja tam też się podpisuje. Chłopaki zapraszam do Kcyni. Będzie to troszkę rozgłoszone,zdjęcia,redaktorzy. pogoda jest ładna i mi najlepiej pasuje 1 maja.
hans i radosław zapakujcie się ze szprychami do fiaciora i przyjeźdzajcie Na was można liczyć że zawsze byliście na spotach i jeszcze Maciej którego na razie nie ma.Nie zawsze wszystko musi być w Toruniu kujawsko-pomorskie jest duże A jak kolega zaprasza do Kcyni to nie wypada się tłumaczyć że daleko... Ja mam tyle do Torunia co wy do Kcyni i zawsze byłem u was
ja nie jade jak juz pisałem bo "u nas w sekcji co niektórzy to łby je****ne" tyle mam do powiedzenia dziekuje dobranoc, pozdro dla prawdziwych! Tak jestem hejterem mam w tyle to co sie bedzie działo... Róbcie co chcecie mnie do tego nie mieszajcie!!
Ważne żebyście przyjechali do Kcyni a reportera z TVN 24 można zabrać do Tlenia jak będzie zlot FSO i koledzy z ak będą przyjaźnie nastawieni do innych fsomaniaków a nie jak ostatnio zamelinują się w swoich domkach.
Excalibur#1937 świetny pomysł. Szprycha porabało? Teraz to wg mnie nie najlepsza okazja zbyt wielu to nas niebędzie, samochody nie zrobione i wogóle.