,,Jeśli nie ma czasu, nie powinien handlować na forum PTK ,,
dostosuję się do Tego-równie dobrze mogę walnąć te taile na złom-mniej problemów!
http://sekcja-slask.pl/forum/viewtopic.php?t=249&postdays=0&postorder=asc&start=13665Tutaj czytam co Innego,znaczy że jestem oszustem-możesz Mi to łaskawie wytłumaczyć?!
Młody
Moderator
Wysłany: Pią 25 Mar, 2011
http://forum.fsoptk.imsho...8;boardseen#new
SKOPIOWANE Z PTK :
Cytat:
Witam.
Z przykrością informuję iż zostałem oszukany przez użytkownika mirekpsary. W dziale Giełda/Kupię zgłosiłem chęć zakupu przepustnicy. Dzień później dostałem pw od ww użytkownika z propozycją sprzedaży, dogadaliśmy się co do ceny. Mirekpsary wysłał dane konta, po których od razu dokonałem przelewu na owe konto. Był to 28 stycznia 2011 roku. No i do dnia dzisiejszego jak przesyłki nie było, tak nie ma. Po tygodniu od wysłania pieniędzy wysłałem pw w stylu Czy udało się wysłać itp. W odpowiedzi dowiedziałem się, że paczka będzie wysłana w następnym tygodniu gdyż obecnie ów użytkownik ma bardzo dużo pracy i nie ma czasu. Jest to dla mnie zrozumiałe więc cierpliwie czekałem, no i do czekać do dziś się nie mogę. Wysłałem do mirekpsary kilka pw lecz na żadne nie dostałem już odpowiedzi, mimo iż użytkownik ten praktycznie codziennie logował się na forum ptk, na smsy również zero odpowiedzi ( no chyba, że numer w profilu jest nieaktualny ).
Może po przeczytaniu tego tematu mirekpsary przypomni sobie, że miał mi ją wysłać i to zrobi, lub może ktoś z forumowiczu ma jakiś kontakt z tym panem i mu przypomni delikatnie o tym.
Tak czy inaczej nie polecam transakcji z tym użytkownikiem.
W regulaminie znalazłem coś takiego:
11. FSO Polonez Tuning Klub nie ponosi odpowiedzialności za transakcje przeprowadzane za pomocą działu „Giełda”. W przypadku stwierdzenia oszustwa, użytkownik zostanie natychmiast usunięty z forum. Treść ogłoszeń określa regulamin działu „Giełda”
Mam nadzieje, że problem szybko się rozwiąże i nikogo nie będzie trzeba usuwać, nie oto zupełnie chodzi mi w tym temacie, tylko o odzyskanie pieniędzy lub co bym bardziej wolał aby owa paczka znalazła się u mnie w domu