taaa...atu + moje problemy to są...TA BLENDA MIEDZY LAMPY NA TYL TEZ NIE MOGE JEJ NIGDZIE ZNALEZC>>>ZNALAZLEM ZA 300 zł
!!!!znalazlem za 150-200 pan mial mi zamowic bo powiedzialem ze biore od razu ale on jakos sie z tym nie spieszy zeby mi to przywiezc wiec albo cos kreci albo nie iwem nie maja w tej jego hurtowni.Cięzka sprawa sory za takiego jakby OT ale nie wiem juz gdzie to kupic.AAA I DO WSZYSTKICH CO MAJĄ ATU...nie radze wyjmowac szyby,sama szyba gdzies sie znajdzie na gieldzie szrocie cos sie wymysli,ale najgorsza sprawa jest z....uszczelką do niej,to jest naprawde towar deficytowy,martwią mnie te rzeczy,ze z czesciami do w sumie poularnego samochodu sa problemy.Radze kupic ten lakier jak uda Ci sie to oszczedzisz sobie problemu.Ja mam szybe OK.ale wyjmowalem ja zeby polakierowac samochod,w koncu jakos znalazlem ta uszczelke,a plastiku dalej nie widac,przed lakierowaniem to bylo zwykle atu ktore przeobilem na plusa,belka pod deske mocowania deski,mocowania podsufitki jest troche roznic nawet w samym nadwoziu,teraz szukam plastiku!!!!
POZDRAWIAM