No to tym bardziej sprzedaj do Pedrowi

Nie no,wyglądowo nie jest taki zły,a jeśli elementy nośne ma całe,to co tam,resztę idzie zrobić powoli.A jak nie,to Pedro go już zjeździ do końca i wtedy nie będzie żal.

A druga sprawa,to tak się zastanawiam,czy to aby nie jest początek końca tego forum jako całości,bo coraz częściej słychać głosy,ze "nie będę tego remontował,bo się nie opłaca,bo gnije" itd. Jak tak dalej będzie,to poldków braknie,bo każdy zacznie na złom oddawać,bo się nie opłaca.To Wy tym jeździcie,żeby się opłacał,czy żeby go mieć,robić przy nim,wkładać swoje ciężko zarobione pieniądze i na końcu mieć satysfakcję,że "mam" ?To może lepiej wszyscy przerzućmy się na inną markę,najlepiej jeden i ten sam model i po prostu zmienicie nazwę klubu i tego forum i będzie w porządku.Reszta zostanie tak jak jest,a w dziale "co dzisiaj zrobiłem w/z moim autem" będziemy pisać ''podniosłem maskę i sprawdziłem olej" albo "pojechałem do serwisu,żeby mi skasowali błędy" Przy tamtych autach za bardzo nic się nie da samemu zrobić.Nie wiem jak Wy,ale ja bardzo lubię sobie robić przy swoim gracie i nie mógł bym się odnaleźć w takim nowym,gdzie już czasem nawet nie można samemu oleju zmienić.