PANIE I PANOWIE

!!!!
MACIE 11 DNI ŻEBY STWORZYĆ LISTĘ OSÓB KTÓRE CHCĄ BRAĆ UDZIAŁ W ZLOCIE
!!!!
MOŻECIE :
1.STWORZYĆ TAKĄ LISTĘ I WRZUCIĆ JĄ TUTAJ
2.WYSŁAĆ DO MNIE MAIL'em listę osób chętnych na zlot palec@op.pl3 ZAPISAĆ SIĘ NA www.125p.dl.pl Chyba nie ma na co czekać?

Co do zwiedzania fabryki to myślę że jest szansa że zobaczymy kilka ciekawych rzeczy z tym że kolega piszący powyższy post ma trochę racji,bo duża część zakladów jest w rozbiórce a co będzie za trzy tyg?? nie wiem, ale myślę że i tak warto się spotkać i zintegrować.
Poniżej wszystkie informacje odnośnie zlotu
15.10.201110.00
Spotykamy się pod dawną fabryką FSO na ul..Jagielońskiej 88 Dyrekcja FSO
(Miejsce spotkania nie jest przypadkowe,gdyż nie wiadomo czy ta fabryka a dokładniej jej mury będą stały wiecznie.
Mój pomysł na uwiecznienie tego że w Polsce była taka fabryka jest taki :
Jak już się wszyscy zjedziemy w to jedno miejsce to zrobimy sobie wspólne forumowe i nie tylko forumowe zdjęcie (które wykona profesjonalny fotograf, jak zresztą całą relację ze spotu),przedmiotowe zdjęcie wydrukujemy później w czarno-białym klimacie w jakimś zakładzie foto.
Każdy będzie mógł sobie zamówić takie zdjęcie i ewentualnie oprawić tak żeby później nasi potomkowie mieli dobry przykład jak wyglądała kiedyś polska myśl techniczna i że dzięki nam nie odeszła w zapomnienie
A TERAZ BONUS
ZWIEDZIMY FABRYKĘ FSO
! A RACZEJ TO CO DA SIĘ JESZCZE ZWIEDZIĆ 
(WojtkuFSo- dzięki za podsunięcie pomysłu)11.00-11.30
Zrobimy konkurs na auto zlotu
1. kategoria oryginał
2. kategoria soft tuning
3. kategoria max tuning
powyższe dotyczy Fiat 125p
+ dodatkowo konkurs na najładniejsze auto zlotu gdzie wybierzemy 3 takie auta
powyższe dotyczy wszystkich aut które będą na zlocie.
12.00-12.30
Wyjeżdżamy na przejażdżkę po mieście (TRASĘ PRZEJAZDU WYTYCZYMY Z KOLEGĄ "TOMEKWAW" LUB KOLEGĄ "FIODOR" DO 30.09.2011

)
14.00 lub 14.30
Udajemy się do Naszej noclegowni
max 15.30-16.00 powinniśmy się zakwaterować
dwa powyższe punkty mogą ulec zmianie,zobaczymy jak to wyjdzie.NoclegZaprzyjaźniony ośrodek wypoczynkowy w Serocku w okolicach Zalewu Zegrzyńskiego ponieważ tam doba będzie Nas kosztować
45zł/os TERMIN 15-16.10.2011r. ZAREZERWOWAŁEM

Jest tam około 80 miejsc noclegowych,więc się pomieścimy

prace nad linkiem do strony ośrodka w Serocku trwają
No i proszę
http://www.cksserock.pl/ 
Potem wiadomo rozpalimy ognisko wypijemy co nie co i będziemy się świetnie bawić
16.10.2011
11.00 lub 12.00
Zrobimy sobie rundę po okolicy i poszukamy miejsca na sesję zdjęciową dla naszych aut
Wyjazd z ośrodka a raczej z Serocka około 13.00-14.00 można wrócić do Warszawy na niedzielny lans
Około godz.15-16 udało mi się wstępnie zarezerwować zwiedzanie muzeum motoryzacji na ul.Filtrowej ( pewne
wejście 3zł) Jeśli macie jakieś ciekawe pomysły co do organizacji tego wydarzenia to poproszę na PW.P. :lol:
P.S.
W ZWIĄZKU Z DOŚĆ LICZNYMI PYTANIAMI ZADAWANYMI PRZEZ KOLEGÓW Z INNYCH FORÓW :
PROSZĘ DOPISUJCIE SIĘ DO NASZEJ LISTY I OKREŚLAJCIE ILOŚĆ OSÓB,NAPISZCIE RÓWNIEŻ Z JAKIEGO JESTEŚCIE FORUMNp. Marian + 1os. =2os (forum fso-ptk,)
OPŁATYOPŁATA ZA UCZESTNICTWO W ZLOCIE WYNIESIE 15ZŁ OD AUTA.
W tytule przelewu proszę wpisać nick oraz auto z nr.rejestracyjnym którym macie zamiar przyjechać
!!!
[size=18]WPŁATY BEZ PODANYCH POWYŻEJ WYMAGAŃ NIE BĘDĄ UPOWAŻNIAŁY DO UDZIAŁU W ZLOCIE [/size]
AUTA KTÓRE W ŻADEN SPOSÓB NIE BĘDĄ ZWIĄZANE Z FSO LUB NIE BĘDĄ POLSKIEJ PRODUKCJI NIESTETY NIE BĘDĄ MOGŁY WJECHAĆ NA PARKING NA KTÓRYM SIĘ ZBIERAMY!!
DOTYCZY TO RÓWNIEŻ LANOS'ów Matiz'ów I INNYCH KTÓRE ZOSTAŁY OZNACZONE LOGO FSO A NIE NAWIĄZUJĄ DO LAT PRL ITP
!!
Mile widziane Żuki,Nysy,Syreny,Warszawy,Tarpany,Fiat 126p,Fiat 125p, Polonez.
Jeśli zapomniałem o którymś modelu to proszę o info na pw.
kasa będzie poświęcona na
1.wykonanie nr startowych
2.nagrody dla zwycięzców konkursu w poszczególnych kategoriach
3.inne sprawy/opłaty związane z organizacjąNr konta i moje dane:
Polbank EFG
48234000090680401000022308
Paweł Palczewski
ul. Rzeźbiarska 39/1
04-633 Warszawa
Wpłaty należy dokonać do 12.10.2011r.OPŁATY ZA NOCLEG
Jeżeli chodzi o
noclegi to zapłacicie na miejscu za moim pośrednictwem
(tak sobie zażyczył właściciel ośrodka) czyli ten kto nocuje przygotowuje
45zł/os 
Za dzieci 10zł/os pod warunkiem że śpią one razem z rodzicami.
Prace nad organizacją trwają
P.S. RESZTĘ DETALI PODAM DO KOŃCA TEGO TYGODNIA
P.