Wady:
- samochód nie może się poruszać po drogach publicznych,
Cytat: Brysiek#1957 w Grudzień 04, 2011, 19:09:54 pm
oc kup przez internet tam nikt nie sprawdza ciągłości
No z firmą ubezpieczeniową nie byłoby problemu, bo już się tym interesowałem, a problem pojawiłby się gdyby UFG sprawdziło że nie ma ciągłości, a kara to coś ok. 3 tys. a to kupa kasy, za tyle to kupie drugiego zdrowego
Jest jeden stary "klasyczny" sposób jak to obejść i dość tanio- myślę, że w 300zł byś się zmieścił - Cała "operacja" może zamknąć się w przeciągu 48h.
Otóż - Kupujesz legalnie na siebie drugiego polda z papierami i opłaconego lub ze świeżo kończącym się OC- oczywiście w ruinie nienadającej się do remontu a jedynie na żyletki. Czyli taki gniot za 800-900zł lub mniej (wliczyć musisz opłaty rejestracyjne). Dalej bierzesz z niego to co "najbardziej potrzebne" -
tożsamość.
Czyli tłumacząc nawiązaniem do tego co napisałeś a ja zacytowałem wyżej - Wycinasz ze swojego auta tą
"karę na coś ok 3tyś" i z chirurgiczną dokładnością, jaką nie powstydziłby się nawet sam doktor Frankenstein- przeszczepiasz ją - czyli tą
"karę na coś ok 3tyś" krótko mówiąc
ZŁO do świeżo zakupionego za grosze pacjenta - W ten sposób twój Borek zyskuje
nową tożsamość i oczyszczenie z klątwy zwanej
"karą na coś ok 3tyś" Owa klątwa bowiem przechodzi na tamtego rzęcha, którego jedziesz w ten sam dzień oddać na złom i tym samym na wadze dostajesz 700zł z powrotem. Niczym pierścień Froda - klątwa
"kary czegoś na ok 3 tyś" zostaje przetopiona w hucie i zniszczona raz na zawsze- Za te pieniądze zaś zalewasz pełen bak w swoim pięknym
"czystym" wolnym od
"kary na coś ok 3tyś" Polonezie
i czerpiesz przyjemność z jazdy długo i szczęśliwie:D THE END
.. no i nie zapomnij do mnie zajechać z flaszka do obalenia