za pare zł takie coś do zrobienia ja plusa tak zglebiłem - przod moglem jeszcze odboje podciac a tyl tak stal przez te jebane 3 piora
Ooo takie obniżenie byłoby dobre :DAle nad tematem będę myślał wiosna/lato :D...Ale którego roku to się zobaczy
Polakierowałem sobie jeden kołpaczek na antracyt L114. Chyba będzie to fajnie się prezentować. Jutro pora na wstawki z koloru 132 z palety Fiata. Co z tego wyjdzie to się okaże
Później w ramach rozrywki zalałem parę litrów benzyny i pokillowałem trochę.
Kwietniowy Atu + 97' w Boschu
Cytat: Rafał#1951 w Styczeń 04, 2012, 19:45:14 pmPolakierowałem sobie jeden kołpaczek na antracyt L114. Chyba będzie to fajnie się prezentować. Jutro pora na wstawki z koloru 132 z palety Fiata. Co z tego wyjdzie to się okaże Ja w swoim miałem kołpaki pomalowane pod kolor poloneza, fajnie to wyglądało .
to co nazywasz killowaniem
wtedy moze okazac sie ,ze pelno Nm ,a jakoby zadnego nie bylo - jedna malutka przekladnia ,tak wiele ubylo ...
Zależy co kto jak rozumie, mnie wyścigi na prostej nie rajcują.
no jak wyprzedzasz na zakrętach to podziwiam za wyobraźnie....
to co nazywasz killowaniem, pewnie wyglądało tak, że nikt się z tobą nie ścigał, a myślisz, że z każdym wygrałeś
Cytat: RSilak w Styczeń 04, 2012, 23:23:19 pmno jak wyprzedzasz na zakrętach to podziwiam za wyobraźnie....Owszem, ale nie na drogach publicznych http://www.youtube.com/watch?v=J9G28EL6cMk&noredirect=1 tyle że to była niedzielna przejażdżka, nawet gumy nie piszczały;/A tak w ogóle to skończmy się kłócić o byle co bo jak w sejmie się robi.
Cytat: Rafał#1951 w Styczeń 04, 2012, 22:17:45 pm to co nazywasz killowaniem, pewnie wyglądało tak, że nikt się z tobą nie ścigał, a myślisz, że z każdym wygrałeś kur*wa roverem czesto gesto brakuje zeby pokillowac inne fury ale czasem sie uda ale panie najdrozszy, OHV na BOSCHU?! tyś na głowe upadł
Napisz chłopie następnym razem, że pojechałeś się potoczyć na torze to nikt się nie będzie przypierdzielał
Otóż to, ale jak widzisz michau, killowanie wg sławka to walka z samym sobą
nie no czekam na posty typu "zmieniłem oponę w hulajnodze" i pokillowałem pod blokiem
OHV na BOSCHU?! tyś na głowe upadł