W sumie to nic nie zdziałałem dziś, a plany jak zawsze były wielkie
Cytat: Szakal#1962 w Marzec 21, 2012, 12:13:21 pmDziś pięknie spaliłem całą wiązkę w swoim GSI ... Wracając z Bartkiem autko się nam zapaliło To co Ty miałeś z nią pokombinowane?
Dziś pięknie spaliłem całą wiązkę w swoim GSI ... Wracając z Bartkiem autko się nam zapaliło
A może hamulce ci trzymają .
wtedy moze okazac sie ,ze pelno Nm ,a jakoby zadnego nie bylo - jedna malutka przekladnia ,tak wiele ubylo ...
Wczoraj umyty a dzisiaj znowu ptaki osrały
Ja wczoraj umyłem,poszedłem do domu,za 15 minut wychodze a tu cała maska w błotnych śladach mojego psa:/.Włazi na maske opiera się łapami o dach i podziwia okolice.Normalnie jak kojot na wzgórzu;)
Tak po mojemu - parodia ... Zamienił stryjek siekierkę na kijek ;/
Cytat: Grizli w Dzisiaj o 13:52:46 Ja wczoraj umyłem,poszedłem do domu,za 15 minut wychodze a tu cała maska w błotnych śladach mojego psa:/.Włazi na maske opiera się łapami o dach i podziwia okolice.Normalnie jak kojot na wzgórzu;)Jak miałem poprzedni samochód i na wsi mieszkałem to po umyciu jak wychodziłem to kocie łapki miałem na masce :DA za pare dni kotek leżał pod innym samochodem... Może to jakaś kara za mój była??Modyfikuj wiadomość
wierz mi, z perspektywy kogoś kto kilka lat jest na forum, męczące jest ciągłe czytanie o tym samym.
popsułem maske
Cytat: michau w Marzec 22, 2012, 15:32:38 pmpopsułem maske wygląda świetnie... Nie ruszaj :D
Cytat: michal17abc w Marzec 22, 2012, 15:45:51 pm Cytat: michau w Marzec 22, 2012, 15:32:38 pmpopsułem maske wygląda świetnie... Nie ruszaj :D Też mi się podoba .