Powiem tak

liczy się po pierwsze że polonez po drugie auto nie jest do lansu i ścigania, tylko jazdy, po trzecie liczy się kierowca a nie auto :D po dzisiaj na ulicy ludzie dzielą się na kierowców i ludzi posiadających prawko :D pozatym polskie drogi są takie a nie inne więc po co komu dynamiczne auto :D na polskie drogi OHV jest dynamiczne (jakoś na trasie wszystkich wyprzedzałem bez problemu :D) Porównująć osiągi niestety trzeba się ścigać z osobami podobnych umiejętności a nie pierwszego lepszego leszcza w sportingu dorwac :D, ja sportingiem mojego ojca merca 3.0 robie :D(3.0 w automacie 11.5 do setki wiem że dużo na 3.0 ale niestety stary diesel mała moc w zamian za żywotność

prawie jak 1.9 cytryny. Pozatym ten kolos waży 1.800kg), mercem nie raz jeździłem 220 na szafie :D ale to mi się nudzi, ileż można :D co z tego że przyspiesze, powtórzę auto jest do jazdy nie do ścigania i katowania, jak ktoś chce się pościgać niech idzie na jakieś zawody. Mnie nawet na rowerze śmieszyło jak się ze mną skutery, nie sory miksery które małe dzieci rodzicom ukradli :D(boże znowu sezon dzieci na skuterach) ścigały

dziwna polska mentalność

bo wyprzedziłem skuter :D to on mnie musi tym bzykaczem wyprzedzić

i co w wiekszości przypadków odnosili porażką

bo on siedzi na du..e cały czas a ja potrafiłem wyciągnąć spokojnie 80km/h na prostej rowerem :D i jeszcze się uśmiechałem :D, ludzie się na mnie jak na kosmite patrzyli bo jadą równo ze mną. Ale dobra bo odbiegłem od tematy. Nawiązująć SKOŃCZCIE WRESZCIE PORÓWNYWAĆ JAKI SILNIK JEST LEPSZY A JAKI NIE BO TO JEST ŻAŁOSNE, bo ja mogę powiedzieć chodzcie sprawdzimy który wytrzyma dłużej bez oleju :D, albo który silnik wytrzyma dłużej katowanie

i wtedy mogę być pewny że OHV o niebo lepiej wypadnie :D, jak pisałem każdy silnik ma swoje wady i zalety dlatego proszę, błagam przestancie wkońcu wywyższać rovera bo tego się już czytać nie da rzygać się chce od tego. Jakoś nie zauważyłem żeby posiadacze OHV wywyższali swoje silniki bez ataku innych osób ...
PS. Nie jakiś moderator przeniesie wpisy do luźne gadki bo tutaj mały ot się zrobił