czyli mam sie spodziewac ze nic nie da?
wtedy moze okazac sie ,ze pelno Nm ,a jakoby zadnego nie bylo - jedna malutka przekladnia ,tak wiele ubylo ...
Cytat: mily24 w Wczoraj o 22:33:23 Odwiedziłem poloneza w garażu, przepaliłem, posmarowałem uszczelki specjalnym środkiem żeby sie nie zagniatały i nie skleiły. Znajoma ojca zaś sprawdziła w jakiejś ewidencji pojazdów w ubezpieczalni całą historię ubezpieczeniową poloneza i teraz mam pewność ze auto nie było bite Tym silikonem Valvoline co w autach marzeń nieraz prezentują??
zalozylem pokrowiec na akumulator, ciekawe czy cos da.
Tak po mojemu - parodia ... Zamienił stryjek siekierkę na kijek ;/
rano wróciłem z pracy i już mam święta :D przy tym mrozie odpalił od strzała :D i szukałem klamki od kierowcy bo mi sie urwała i smigam bez klamki... ale wkońcu znalazłem :D bardzo słabo to teraz dostac...
dziś własnie na tablicy szukałem i mówie a kij ostatnie ogłoszenie zadzwonie, i sie okazało że gosc ma klamke w dobrym stanie i chce 20 zł, wieć jutro jade po nia i montuje
Cytat: michal17abc w Grudzień 21, 2012, 17:30:28 pmdziś własnie na tablicy szukałem i mówie a kij ostatnie ogłoszenie zadzwonie, i sie okazało że gosc ma klamke w dobrym stanie i chce 20 zł, wieć jutro jade po nia i montujetylko pogratulowaćkupiłem poloneza akwarium , sam nie wiem po co ale cena 250zł mnie urzekła ( najważnijesze oc i te sprawy ogarnięte). Jutro jak się wyrobię to wyjmę parę detali, pojedzie ładnie na skup złomu, niech nie zawala mi podwórka...
Caro Plusa 1.6 GLI 99 rok. Lubie dynamiczną i czasami agresywną jazdę