Na uwagę zasłużyła sobie tylko u mnie śliwkowa carowka.
ktora dokladnie?
Rover ma jedną zasadniczą przewagę, jak po pijaku dasz w pizdę na zlocie na jakimś kretowisku to będziesz miał szacun, a z OHV cię wyśmieją, żeś wieśniak i biedak.
Trochę pokory w życiu i poczekaj bo masz dopiero 15 lat i wiele jeszcze nie widziałeś, a wiele zobaczysz i nauczysz się...
Cytat: śledzik#1934 w Luty 06, 2012, 20:48:32 pmktora dokladnie?Co jeździ po Wołominie i ma grocliny na pokładzie w zielone krzaki na 4 zagłówki i atrapkę orciari w kolorze nadwozia. WWL SR** .
DANIELxD słyszał dźwięk mojej więc może się wypowiedzieć
czy rzeczywiście zejście do tych 7 litrów w mieście jest niemożliwe, zakładając, że się spokojnie jeździ ?
Cytat: maciek046 w Luty 07, 2012, 17:26:49 pmDANIELxD słyszał dźwięk mojej więc może się wypowiedzieć Pusty kat robi robote . Ona tak nie dzwoni bo nie ma totalnie pustej puszki a trochę szkoda bo dźwięk to by miała piękny.Cytat: Dawid91 w Luty 07, 2012, 18:35:26 pmczy rzeczywiście zejście do tych 7 litrów w mieście jest niemożliwe, zakładając, że się spokojnie jeździ ?Może i jest możliwe ale jak tym trzeba jeździć
czy rzeczywiście zejście do tych 7 litrów w mieście jest niemożliwe, zakładając, że się spokojnie jeździ