Słuchajcie, byłem dzisiaj u Pana Bogdana i muszę powiedzieć że jest naprawdę mistrzem w swoim fachu. Ze świecą szukać tak uczciwego i pracowitego człowieka. Oddałem poldka tylko na czyszczenie gaźnika i wymianę rozrządu, a Pan Bogdan od podstaw zregenerował gaźnik wstawiając nowe części. Dodatkowo wyregulował zawory i zapłon (nawet nie wiedziałem że był przestawiony :o dzięki czemu ocalił mi panewki) odświeżył pokrywę rozrządu, ustawił dopuszczalną ilość spalin z wydechu... wypisywać mogę naprawdę dużo, bo silnik jest nie do poznania. Zostawiłem poldka tylko na 4h, i aż wierzyć mi się nie chcę że dokonał on tego wszystkiego w takim czasie. Także naprawdę z czystego serca polecam każdemu.
Ps. naprawdę to była kupa roboty, a policzył mi zaledwie 200zł, na początku za nim nie odjechałem i nie wypróbowałem, myślałem że cena jest w porządku, ale teraz patrząc jak pracuje ten silnik zastanawiam się czy nie wrócić się i mu dopłacić, bo zwyczajnie głupio się z tym czuje, bo ta praca była warta dużo więcej. Dwie stówy za doprowadzenie silnika do perfekcji to jak za darmo.
Kontakt
Pan Bogdan Winiarski
ul. Podobna 5a, Warszawa
602 734 893