Pochwal się przebiegiem i ceną:)
Osobiście też bym zostawił Go i nic nie zmieniał ,tylko kołpaczek założył czarny bo będzie ładnie wyglądać z szarymi felgami. Widać że bardzo zadbanym egzemplarz jest:) Gratuluje nabytku bo jak widać przejściówek coraz mniej.
Przebieg niecałe 51 tys km , co do ceny można sprawdzic w zakonczonych aukcjach na allegro
bo auto zalicytowalem z mysla ze pewnie ktos da wiecej i okazalo sie ze moja oferta była najwysza(ktoś dał tyle samo ale ja bylem pierwszy), zupelnie o tym zapomnialem, byłem w zupelnym szoku jak dzien po zakonczeniu aukcji zadzwonil do mnie sprzedajacy z pytaniem kiedy odbieram auto, bo nawet nie sprawdzilem poczty
Dekielki właśnie dzisiaj odebralem, takze na dniach je zamontuje, felgi bede dawal do piaskowania i malowania, kolor pozostanie ten sam.
Ładna przejścióweczka, naprawdę zadbana Gratuluję udanego zakupu, z lubelskiego jesteś?
Dziekuje, jestem z Radomia
Gratuluję tak udanego zakupu!
Ja bym Ci radził nie szukać jakiś okazji, bo zamienisz tylko siekierkę na kijek Konstrukcyjnie będziesz miał to samo w Borku, tylko tam zaraz zacznie się problem z gumowymi listwami, noskami itd, a tu problemu nie ma Zostaw go, będzie Ci służył jeszcze wieeele lat
Mam na oku konkretny egzemplarz, najpierw go obejrze a pozniej bede myslal o sprzedazy swojego Poloneza ---->
http://otomoto.pl/polonez-1-5-C24680422.htmlblacharsko to chyba jest idealnie, mysle ze OZ by mu pasowały;)
Ma wgniecenie przy baku, na tylnych drzwiach i nosku, ale sprawia bardzo dobre wrazenie mimo tego, nawet czasami sie ktos obejrzy
Co do felg myslalem o koniczynkach z mirafiori lub bardziej "lanserskie" Ronal R10 Turbo , z tym ze nie ma teraz zadnych uzywek na allegro z rozstawem 4x98, jest jedynie 4x100, ktore w sumie tez by pasowaly... Przegladam tez jakies ciekawe wzory od alfy, beda to felgi dodatkowe wiec nie musza byc typowo klasyczne, ale napewno nie będą lambadziarskie rodem z odpustu
Dziekuje za wszystkie pozytywne opinie. Dzisiaj samochodzik jedzie do mechanika na podstawowy przegladz, tzn olej, zawias, hamulce i wszystko to co okaże sie do zrobienia(nie bede na niczym oszczedzał), na koncowym tlumiku jest jeszcze naklejka z data produkcji - 96 rok( musze go dobrze zawiesic bo coś sie tłucze, chyba spadł z jakegoś wieszaka), a opony maja prawdopodobnie tyle lat co cale auto